CHP'den Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden şahısla ilgili açıklama! İtiraf ettiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu e-mail yoluyla tehdit ettiği için gözaltına alınan Tuna Görgünoğlu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi'nden açıklama geldi. CHP'den yapılan açıklamada Tuna Görgünoğlu adlı şahsın Etimesgut İlçesi üyesi olduğu doğrulandı.

CHP'den Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden şahısla ilgili açıklama! İtiraf ettiler
CHP'den Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden şahısla ilgili açıklama! İtiraf ettiler
GİRİŞ 09.04.2020 18:18 GÜNCELLEME 07.05.2020 21:53
Bu Habere 268 Yorum Yapılmış

Tuna Görgünoğlu'nun CHP üyesi olduğu ve CHP'den milletvekili adayı olduğu yönündeki iddialar hakkında CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı açıklama yaptı.

 

 

Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden kişi CHP üyesi çıktı! Dikkat çeken Demirtaş detayı


DİSİPLİN KURULANA SEVK EDİLDİ

Akıllı'nın açıklaması şöyle:

"Bugün bazı basın organlarında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun, mail yoluyla tehdit eden Tuna Görgünoğlu adlı şahsın ilimiz Etimesgut İlçesi üyesi olduğu bilgisi yer almıştır.

 

 

Kayıtlarımızın incelenmesinde; adı geçen şahsın milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunduğu, Parti üyesi olmadığı için de üyelik kaydının bu sırada yapıldığı anlaşılmıştır. Ancak adı geçen şahıs, Etimesgut İlçe Örgütümüz tarafından hiç tanınmadığı gibi adaylık başvurusundan sonra herhangi bir parti çalışmasına katılmadığı tespit edilmiştir. Gerek eğitimleri ve gerekse çalışma hayatı ile ilgili verdiği bilgilerin de doğru olmadığı anlaşılmaktadır.

Haberler ve bilgilerin elde edilmesi üzerine İl Yönetim Kurulumuz, video konferans yoluyla bu gün yaptığı olağanüstü toplantıda, Tuna Görgünoğlu’nun Tüzüğümüzün 64 ve 68/1-b, Disiplin Yönetmeliğimizin 15/1-b ve 27/1 maddeleri uyarınca, tedbirli olarak, kesin çıkarma talebiyle il disiplin kuruluna sevkine karar verilmiştir. 

TUTUKLANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye getirilen şüpheli T.G. savcılıkça ifadesinin alınmasının ardından tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli T.G.'nin "tehdit" suçundan tutuklanmasına hükmetti.

Ekrem İmamoğlu'nun avukatlarınca yapılan suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında aranan şüpheli T.G. dün Ankara'da yakalanarak İstanbul'a getirilmişti. Bugün emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli, akşam saatlerinde adliyeye getirilmişti.

MHP'Lİ VEKİLDEN 'ÖZÜR DİLE' ÇAĞRISI

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na özür dileme çağrısında bulundu.

Enginyurt, ''Ekrem İmamoğlu'na tehdit mesajı atan tutuklandı. Ekrem efendi!karıştırdın ortalığı,suçlamıştın İstanbul Cumhuriyet Savcılarını,üstelik olayı da Ak Partiye yıkmıştın.Seni tehdit eden CHPüyesi çıktı.Savcılar görevini yaptı tutukladı.Şimdi sıra sende.Zerre kadar adamsan özür dile.'' ifadelerini kullandı

YORUMLAR 268
  • nevzat 3 yıl önce Şikayet Et
    adam mı ?
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Komedyadram .Millet kenetlenmis virusle ugras derdinde,Bunlar arka bahcede top oynuyor.ahey. ,ahey.
    Cevapla
  • 06 06 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ellerinde patladı tezgahları, 90 liralık koliyi 150,00 liraya satacaklardı ayaklarına dolandı. Bir ajitasyon yapalım. Mağdur yaratalım dediler ama... olmadı. Ayrıca insan olan özür diler.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    VEKİLİM KEŞKE BUNU OKUSALAR BU İNSAN MÜSBETTESİ SEN DİYORSUN ÖZÜR DİLESİN HANGİ HANGİ YÜZLE bu ne olduğu kimin nesi kimin fesi kimin uşağı belli olan kişi hangi yüzle özür dileyecek bakın bir insanda şeref namus ahlak ve vatan hainliği varsa özür dilemezler çünkü yüz surat yoktur bu kadar
    Cevapla
  • RECEP 3 yıl önce Şikayet Et
    AKP aslanlar gibi kükrek, karıncalar gibi çalışkan bir cengaverler kahramanlar topluluğu tabiki vatanını ve milletini herdaim gönülden seven MHP yi de iktidarın arkasın da dikduruşundan dolayı herzaman takdir etmek lazım.bu güzide insanlar vatan ,millet sevgisini gönüllerine almış vatan aşkıyla çalışan insanlar ALLAH yollarını açık eylesin şimdilik ülkenin üzerindeki virüs belası yetiyor.başka şeylerle uğraşacak zamanı yok kimsenin,diğerlerinin de öncelikle kendi içlerindeki sorunları,ne derse etsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!