Topçu'yu tıkayan korkunç vahşet Video

Yalçın Topçu'nun canlı yayında gözyaşları... Sunucunun "Öcalan'ın asılmasından yana mısınız?" sorusunu cevaplarken kendisine gelen bir telefonu hatırlayan Topçu konuşamakta zorlandı ve gözleri doldu.

GİRİŞ 30.05.2011 11:54 GÜNCELLEME 30.05.2011 11:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

TVNET'te Veyis Ateş'in hazırlayıp sunduğu Habere Bakış programına katılan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Veyis Ateş'in "Siz Abdullah Öcalan'ın asılmasından yana mısınız?" sorusunu cevaplarken kendisine gelen bir telefonu hatırlayan Topçu önce durdu, konuşamadı ve gözleri doldu.

Gelen telefonun 15 Ağustos 2005'de Mersin'in Musalı Köyü'nde tecavüze uğradıktan sonra başı taşla ezilerek öldürülen çocuğun babasından geldiğini ve kendisini de Kayseri'de öldürülen çocukların velileri gibi Ankara'ya götürmesini istediğini söyleyen Topçu gözyaşlarını tutamadı.

YORUMLAR 14
  • mert 12 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeli ama bunu ulu orta her zaman söylememek gerek. BBP partisini ileride gelecek parti olarak görüyorum ancak BBP idami her firsatda söylememesi gerekir. Eger BBP ikdiraca gelecek olursa idami istemeyen bir cok gücler BBP nin önünü kesmeye calisir ve bundan dolayida dogru olsada her zaman söylenmemesi gerekir. Ikdidara gelirse ve eger isterse pat diye yapar o zamanda kimsenin engel olma firsati kalmaz.
    Cevapla
  • kafayoran 12 yıl önce Şikayet Et
    ADAM GİBİ ANAYASA OLMALI VE İDAM DA GERİ GELMELİ. Anayasa iyi olmalı yoksa bu zihniyet ancak başbakan asar
    Cevapla
  • Mehmet Emin 12 yıl önce Şikayet Et
    İDAM cezasını ancak BBP geri getirir.. Kendisini "Milliyetci, Ülkücü" olarak gören, Öcalanın idamını samimi olarak isteyen oyunu BBP'ye versin. MHP'ye verilen her oy CHP'nin aynısına verilmiş demektir.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 12 yıl önce Şikayet Et
    İDAM cezası geri getirilmeli. Sayın Başbakanım, duyun milletin feryadını. İdam konusunda referandum istiyoruz.
    Cevapla
  • mert 12 yıl önce Şikayet Et
    evet dogru söylemis - idam gelmeli. molotof atarak insanlari yakanlara, maganda kursunu ile insan öldürenlere, teröristlere destek verenlere, teröristlerin kendilerine, devleti kaosa sürklemek isteyenlere, cocuklara tecavüz edenlere, kadinlara tecavüz edenlere idam gelmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!