Skandal sonrası TRT özür diledi

Galatasaray - Dortmund maçının TRT Spor üzerinden yayınlanması üzerine, TRT'den açıklama geldi.

Skandal sonrası TRT özür diledi
Skandal sonrası TRT özür diledi
GİRİŞ 23.10.2014 08:30 GÜNCELLEME 23.10.2014 13:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund ile karşılaşan Galatasaray'ın maçını D Smart platformundaki Smart Spor kanalı canlı yayınladı.
 
Karşılaşma sırasında TRT Spor'un internet sitesindeki canlı yayın linkini açanlar ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Çünkü Galatasaray-Dortmund maçı canlı yayınlanıyordu.

TRT'DEN D-SMART'A ÖZÜR
 
TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Güngör, twitter hesabında bir açıklama yayınlayarak D Smart'tan özür diledi.
 
"Dün gece D Smart yayın platformunda yayınlanan Galatasaray-Dortmund maçı sehven http://trtspor.com.tr  üzerinden bir süre yayına verilmiştir. Görevli personelin ihmali ve sorumsuzluğu nedeniyle gerçekleşen bu olay nedeniyle D-Smart ailesinden ve tüm sporseverlerden özür dileriz. TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi olarak bu üzücü olayla ilgili tüm sorumlular hakkında bu gece itibarıyla soruşturma başlatılmıştır. Sözkonusu soruşturmayla ilgili tüm gelişmeler anında kamuoyuyla paylaşılacaktır. Tekrar özür diler, saygılar sunarız."

YORUMLAR 8
  • Salih Abi 9 yıl önce Şikayet Et
    DEVLETIMIZ TRT miz mac yayinlarina el koysun...MILLI duuygularimiz yok olma tehlikesiyle karsikarsiya..beni duyan varmi lütfen ama lütfen..SIFREYE SONNNNNN.yeter artik..
    Cevapla
  • Okuyun 9 yıl önce Şikayet Et
    Farkındamısınız Futboldaki terör olayları şifreyle birlikte başladı. Ne ilginç değil mi ?
    Cevapla
  • selami 9 yıl önce Şikayet Et
    çok önemli değil.zaten türkiyede ki futbol kalitesi ortada.milltimiz avrupa futboluna izlerse gözleri açılır.biz en iyisi 2000 li yılların futbol belgesilini izlemeye devam edelim
    Cevapla
  • soner 9 yıl önce Şikayet Et
    hala profesyonel olamadık. biz ne zaman sahalardan mutlu ayrılacağız. bir fb olarak ülkemin düştüğü bu hali hazmedemiyorum. tarih de bir kere avrupadan öteye gittik bir daha yok. futbolculara bu kadar para dağıtıyorsunuz. adamlar gece kulübünden geri gelmiyor, birde eleştirilere gülüp geçiyorlar. para veriyorsan karşılığını iste arkadaş. yemesinden, içmesinden, gezmesinden, ailesiyle ilgilenmesinden, gece hayatından vb,..... her şeyine dikkat etmesi gerektiğini zorlamak lazım. bu ülke bu kadar. ayaklar altına konamaz. parayı peşin alan kenarda oturuyor. yok arkadaş yazık yazık yazık.
    Cevapla
  • osman kahraman 9 yıl önce Şikayet Et
    bu olay şunu ortaya koyuyo demekki bütün maçlar trt nin elinde ama maçlar özel şifreli kanallarda bu kadar olmaz artık nalet olsun devlet artık buna el koymalı maçları bütün ülkeler gibi vatandaşlarına kendi devlet televizyonundan verilmesi gerekmektedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle