Hıncal Uluç: Lucescu yalancı bir adam

Hıncal Uluç, Yıldırım Demiören ve Mircea Lucescu'ya ağır bir dille yüklendi.

Hıncal Uluç: Lucescu yalancı bir adam
Hıncal Uluç: Lucescu yalancı bir adam
GİRİŞ 14.11.2017 22:23 GÜNCELLEME 14.11.2017 22:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hıncal Uluç, A Spor kanalında yayınlaan '90'A' programında Milli Takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bardak taşalı aylar oluyor. Türkiye, söverek defolan giden adamın ayağına kadar gitti, gel diye yalvardı. Geldikten sonra yaptığı bir şey yok. Hala utanmadan konuşuyor. Bu takımı Avrupa Şampiyonası'na biz hazırlayacağız diyor.

TÜRK FUTBOLUNUN YÜZ KARASI

Bir dediği bir dediğine tutmayan, ne dediğini bilmeyen bir adam hala takımın başında. Bu adamı getirmek için çırpınan Yıldırım Demirören hala o koltukta. Türk futbol tarihinin yüz karası bir dönemdeyiz.

Türk futbolunda menajerlik oyunları ortada. Türk basını da bu nedenle olayın üstüne gitmiştir. Türk basınının bu olaylarda bir suçu yoktur.

Bu olay çok önemli. Türkiye'de her transferde menajerlerin parmağı vardır. Böyle bir soruşturma açılırsa kulüp takımlarının da başı yanar.

Yıldırım Demirören, Abdullah Ercan'a 'Git ben tavsiye ettim Lucescu'ya' demiştir. Abdullah Ercan, maaşını Demirören'den almıyor mu? Luce'yi Demirören getirdi zaten. Kaç tane adam oynattı Abdullah. Bir tek onu mu öneriyor?

LUCESCU BİR YALANCI

Türk medyasına da hakaret ediyor. Türkçeyi öğrenmem çünkü Türk basını bana sallar diyor. İtalya'da İtalyanca öğreniyorsun ama. Yalancı bir adam Lucescu. Bu takım benim değil. Arnavutluk maçını izlemedim çünkü Romanya maçında gençleştirme operasyonunun bir yalan olduğunu gördüm.

YORUMLAR 13
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    demirören beşikraşı batırdı, sira milli takımda. Futboldan anlsyan biri başkan olsun
    Cevapla
  • Kimyacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede her zaman doğruları söylemeyen bu cesareti en çok gösteren sensin Hıncal Abi. Sana katılmamak mümkün mü
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    her gelen alt yapı diyor. sonuç.
    Cevapla
  • bsmm 6 yıl önce Şikayet Et
    hınçal uluç haklı Türkiyede adammı yokda luceyi getirdiniz demirörende kesinlikle gitmesi gerekir bu ikisi türk milli takım için zarardır
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hasmane bir yaklaşım. TFF her türlü eleştiriyi hak ediyor. Ama Lucescu'nun yabancı sınırı ile ilgili sözleri tarihe geçecektir. Bu sorunu daha önce dillendiren üst düzey bir yorumcu, siyasi, akademisyen dillendirmemişken yabancı uyruklu bir teknik direktörün dillendirmesi bizler için utanılacak bir durumdur. Sırf bu yüzden saygı duyuyorum, duymalıyız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle