Yok artık Mesut! Bir gecede harcadığı rakam...

Arsenal ile tarihi bir sözleşmeye imza atan Mesut Özil, kutlamayı nişanlısı Amine Gülşe ile İstanbul'da yaptı. Aşkına jestleriyle bilinen Özil, Four Seasons Hotel'in geceliği 100 bin TL'lik süitini tuttu

Yok artık Mesut! Bir gecede harcadığı rakam...
Yok artık Mesut! Bir gecede harcadığı rakam...
GİRİŞ 06.02.2018 11:38 GÜNCELLEME 06.02.2018 11:39
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Arsenal'in Türk yıldızı Mesut Özil'in, nişanlısı Amine Gülşe'ye yaptığı jestlerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde kulübüyle 3 yıllık sözleşme yenileyerek haftalık 350 bin sterline (yaklaşık 1 milyon 850 bin TL) imza atan Özil, önceki akşam aşkıyla İstanbul'a geldi. Aldığı ücretle Arsenal tarihine geçen ünlü futbolcu, Amine Gülşe'yle konaklamak için de Boğaz'daki Four Seasons Hotel'in en özel süitini tuttu.

Özil'in Boğaz'a nazır otelin 350 metrekarelik 'Atik Paşa Suit' isimli odası gecelik 29 bin dolar (yaklaşık 109 bin TL) ödediği öğrenildi. Boğaz'a karşı çektirdikleri fotoğraflara "Mutluluk sebebim" notu düşen çift, birbirlerine yeniden ilan-ı aşk etti. Bu arada yaz aylarında İsveç'te dünyaevine girecek olan çiftin düğünün İstanbul'daki ayağını Four Seasons Hotel'de gerçekleştirmek için yetkililerle görüşme yaptığı konuşuluyor...

 

 

GELİN KAMPTA

Düğünü için hazırlıklara son hızla devam eden 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, formunu korumak için sıkı bir diyet uyguluyor. Karbonhidratı ve şekeri kesen güzel oyuncu, haftanın 4 günü de düzenli olarak spor yapıyor.

YORUMLAR 23
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücretle çalışanlar ne düşünüyor acaba bu haber hakkında?
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Git alman milli takımında oyna,ama Türkiye vatanım de. Gögsünde taşıdığın bayrak kadar adamsın. Sen benim gözümde Türk değilsin. Olamayacaksın da.
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir fakir sadaka istese ç ıkarıp 50 tl vermez.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bakalım hesabını ahirette nasıl verecekler , bir çok aç insan varken
    Cevapla
  • abou 6 yıl önce Şikayet Et
    Abou sen kimsin ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle