Yerden yere vurdu! 'F.Bahçe Anadolu takımı gibi'

Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrası eleştiri oklarını üzerine çeken Aykut Kocaman hakkında ilginç bir tespitte bulundu.

Yerden yere vurdu! 'F.Bahçe Anadolu takımı gibi'
Yerden yere vurdu! 'F.Bahçe Anadolu takımı gibi'
GİRİŞ 26.02.2018 12:23 GÜNCELLEME 26.02.2018 12:23
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fuat Akdağ ile birlikte gündemini yorumladı.

Şampiyonlar Ligi takımları kötü etkilemez. Sana yüksek ritim verir. Devler Ligi'nde büyük bir hezimet yaşasan da ayakta kalabilirsin. Fenerbahçe oyunu hiç alamadı. Sarı Lacivertliler ikinci yarı rakip yarı sahaya geçemedi neredeyse. Tek yaptıkları 40 metreden attıkları bir şuttu. Beşiktaş'ta bir santrfor sorunu var. Cenk Tosun'u sattılar ama diğer oyunculardan bir Gomis ya da Burak Yılmaz performansı yakalayamadılar.

"Quaresma attığı zaman acayip gol oluyor"

Quaresma'nın attığı goller olmasa maçın ne olacağını bilmiyoruz. Quaresma attığı zaman acayip gol oluyor, atamadığı zaman da "Şu topa düzgün vursana!" deniliyor.

"Oyun içi hamleler bazında Aykut Kocaman'a söylenecek çok şey var"

Aykut hocaya "Şunu niye böyle yapmadın?" deme imkanımız çok yok. Çünkü arada ciddi bir kalite farkı var. Beşiktaş'ın kadro kalitesi Fenerbahçe'nin çok üstünde. Ancak oyun içi hamleler bazında Aykut Kocaman'a söylenecek çok şey var. Rakip hocanın hamleleri karşısında sendeliyor.

"Aykut Kocaman, Quaresma'yı oynatmazdı"

Aykut Kocaman, Quaresma'yı oynatmazdı. Alex'i ve Valbuena'yı idare edememekte sorun var. Oysa karşı tarafta Şenol Güneş, Valbuena'yı oynatabilirdi. Şenol Güneş ve Aykut Kocaman, son derece düzgün insanlar. Ancak bu ülkenin iklimi ikisini neredeyse düşman hâle getiriyor. Zaten Kocaman'ın kendisi de bu yorumu yapıyor.

"Fenerbahçe sıradan bir Anadolu takımı gibiydi"

Fenerbahçe maçı 220 küsur pasla bitirebilmiş. İkinci yarı Sarı Lacivertliler, sıradan bir Anadolu takımı gibiydi. Mehmet Topal ve Şener Özbayraklı'nın pas hataları kabul edilebilir gibi değil.

YORUMLAR 19
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe zaten Andolu takımı bre densiz! Köklü mazisi olan bir takımla uğraşma? sonra uğraşırlar!!
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşın akhisar ve karabük maçları, fener maçından daha çekişmeli geçmişti. yazar burada haklı.
    Cevapla
  • İslam 6 yıl önce Şikayet Et
    Agzi bal yesin, aynen oyle FB su anda futbol katili bir takim transferler cok yanlis veya bu sisteme uygun degil Aykut Kocaman korkak futbol oynuyor hic zevk vermiyor FB berbat berbat Zico FB icin en iyisiydi
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bizi hep yeniyordu. Biz bir maç yenmişiz çok? büyütülecek bir şey yok. Kupada kendi sahamızda Fenerbahçe yine bizi yenerse hiç şaşırmam. Çünkü Fenerin nerede ne yapacağı hiç belli olmuyor. Keşke biz Beyer Münihi eleyebilecek bir skor alabilseydik de ligde ve kupada skor Fenerbahçenin olsaydı.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    E.Elması göklere çıkardılar oynatmıyorlar, M.Ekici iyileştiyse niye yok. Soldado hiç mi süre almaz yahu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle