Ahmet Çakar'dan taç hırsızlığı paylaşımı

Ahmet Çakar, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçının son dakikasındaki tartışmalı taç atışı ile ilgili sosyal medyada ilgi uyandıran bir paylaşım yaptı.

Ahmet Çakar'dan taç hırsızlığı paylaşımı
Ahmet Çakar'dan taç hırsızlığı paylaşımı
GİRİŞ 10.03.2018 22:53 GÜNCELLEME 10.03.2018 22:54
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Yorumculuk yapan eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçının son dakikalarında Ümit Özat'ın tepki gösterdiği pozisyon için olay yaratan bir paylaşım yaptı.

Çakar, Aykut Kocaman'ın "Taç hırsızlığı yapıldı" sözüne değinerek, "Aykut Kocaman'ın bahsettiği "Taç hırsızı" bu gece yine olay yerinde görüldü. Eşgali: 1.80 cm boylarında, 65-70 yaşlarında, karadeniz şivesiyle konuşan, kumral tenli, bol saçlı bir erkek!!!!" mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

Pozisyonun içindeki Ahmet Oğuz ise yorum yapmaktan kaçınırken, "Tam hızlı taç kullanacakken Şenol hocayı gördüm. Oyuncularına taktik vermeye çalışıyordu. Bu pozisyon hakkında yorum yapmayayım ben." dedi.

YORUMLAR 25
  • metin saran 6 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet oğuz'un açıklamalarını neden eksik yayınlıyorsunuz. Ahmet Oğuz : Çok aniden gelişen bir olay taç pozisyonu, ben hızlı kullanmak istedim topu aldım ve kafamı kaldırdığım o an Şenol hocanın yanında idim, taç atamadım evet ama büyütülecek bir konu yok ortada. Sevgi ve saygılarımla İşiniz gücünüz algı yaratmak.
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    bir de akil hirsizlari var bir de algi hirsizlari var bir de var bir de var
    Cevapla
  • Deli Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce ile oyunda tac hirsizligi yapip sonunda Volkanin sari kart gormesine sebeb oldu.Senol Gunes hic durusg degil.Rekabet olsa bile durust olmak lazim.Ben sporcunun durust olanini ve ahlakli olanini severim basarili olanini degil.
    Cevapla
  • metin saran 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi dürüstlükten bahsediyorsunuz. Kendini yerlere atanlardan mı? sahada ahlaksızca gol sevincinde bulunanlardan mı? İşinize geldiği gibi olayı yorumlamayın üç metre mesafe ilerleyip Şenol hocanın üstüne geliyor. Gözünüz görmüyorsa susun bari.
    Cevapla
  • erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    ahmet cakar hakli adama hareket alanini çizmişler adam cizginin dışında Beşiktaş her zaman sahaya 13 kişiyle çıkıyormuş Ahmet Çakar bunu görmüş
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın karakteri her geçen gün bozuluyor.su yaptığı oyalama hareketine bak ayıp terbiyesizlik
    Cevapla
  • 6 yıl önce Şikayet Et
    senden daha terbiyelidir. taç dan golmü olcaktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle