Tartışma konusu oldu! "Neden Atatürk yok?"

Rüştü Reçber, Başakşehir ile Beşiktaş arasında oynana lig maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda ev sahibi ekip taraftarları tarafından açılan koreografiyi eleştirdi.

Tartışma konusu oldu! "Neden Atatürk yok?"
Tartışma konusu oldu! "Neden Atatürk yok?"
GİRİŞ 19.03.2018 14:01 GÜNCELLEME 19.03.2018 14:16
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Medipol Başakşehir, sahasında konuk ettiği Beşiktaş 1-0 mağlup ederek çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Mücadele öncesinde Başakşehirli taraftarlar tarafından yapılan koreografi tartışma konusu oldu.

Türk futbolunun unutulmaz kalecilerden Rüştü Reçber, yayıncı kuruluşta maç sonu yaptığı yorumlarda koreografiyi eleştirdi.

İşte Rüştü'nün o yorumu:

Başakşehir’in koreografisinde Atatürk’ü göremedim... Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak dikkatimi çekti. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları dedik, öyle değil mi?

YORUMLAR 62
  • samet 6 yıl önce Şikayet Et
    rüştü ben sana ne diyim
    Cevapla
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    ya rüştü birleşmemiz gereken yerde böyle gereksiz tartışmalara giriyorsun boşboş. ararsın başakşehir yönetimini onlardan bilgi alırsın eğer kasten yapılmış bir art niyet varsa ki sanmıyorum o zaman bu tartışmayı medyaya yansitirsin aksi halde bütünleşmeye ihtiyacımız olan şu gunlerde yaptığın şey ya art niyet yada düşüncesizlik
    Cevapla
  • vatandaş 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    atatürk karacıydı çanakkale deniz savaşlarında ne işi olacak. kara savaşları başlayınca atatürk devreye girdi.oratlığı karıştırıp gündem olmak için konuşmayın.Atatürkü kimse yok sayamaz.
    Cevapla
  • sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    icerdeki pravakotorler disardakilere bu sancili gunlerde yardim edip karistirmasi sulari bulandirmasi lazimmı yoksa her donem oldugu gibi laiklik kırızlerine girmeleri lazim tek sermayeleri
    Cevapla
  • Fikri 6 yıl önce Şikayet Et
    Olmasa da olur sıkıntı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle