Vodafone Park'ta Müge Anlı'ya büyük tepki

Beşiktaşlı taraftarlar, olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından canlı yayında Tolga Zengin'i suçlayan Müge Anlı'ya tepki gösterdi.

Vodafone Park'ta Müge Anlı'ya büyük tepki
Vodafone Park'ta Müge Anlı'ya büyük tepki
GİRİŞ 07.05.2018 21:38 GÜNCELLEME 08.05.2018 09:57
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Beşiktaşlı taraftarlar, Kayserispor maçında sunucu Müge Anlı'ya tepki gösterirken, Esra Erol'a sevgi gösterilerinde bulundular.

BEŞİKTAŞLILAR'DAN MÜGE ANLI'YA BÜYÜK TEPKİ

 

 

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından canlı yayında "Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman bunların meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidip güzel güzel seyirler yapabilelim." ifadelerini kullanan Müge Anlı'ya Beşiktaşlı taraftarlar küfürlü tezahüratlarda bulundu.

ESRA EROL'A VODAFONE PARK'TA SEVGİ SELİ!

Müge Anlı'nın bu açıklamalarına kendi canlı yayını sırasında "Gerçek taraftarları bir kenara bırakıyorum, kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takımı tutarsanız tutun, asla sahadaki futbolcuya küfür etme hakkına sahip değilsiniz." sözleriyle cevap veren Esra Erol'a ise Beşiktaşlı taraftarlar olumlu yönde tezahüratlar yaptı.

YORUMLAR 48
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Küfür etmek, acizliktir, zayıflıktır. Ben para verdim, o zaman istediğim gibi küfür ederim demek ise ahmaklıktır.
    Cevapla
  • macit 5 yıl önce Şikayet Et
    caaaaaan sın müge seni seviyoruz
    Cevapla
  • ufuk 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar esra erol denen insan kim ondan bahsedip gündemde tutmayın onun istediği bu sunduğu programlara bak
    Cevapla
  • nokta 5 yıl önce Şikayet Et
    müge millete akıl veriyor programında.çocugunuza sahip çıkın tehlikeli yerlere girmeyin diyor.yetişkinlere de akıl veriyor.kendinin ne isi var magandaların holiganların dolu olduğu futbol sahasında.kendisi diyordu orada millet para veriyo küfür edebilirler.küfrün gani oldugu bir yere neden gidiyor.bana göre bir insanın futbola harcadığı para ve zaman hem haram hem akla ziyan bir durum.
    Cevapla
  • Bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş küfürün futbolcusu taraftarı hakemi olmaz küfür küfürdür.küfürün rengide olmaz hatta küfürün milleti de olmaz kimse kimseye küfür etmesin artık. Siz küfürü ediyorsunuz birde üzerine neden küfür diye sitem edene küfür ediyorsun. Ayrıca taraftar küfür etsin futbolcu sussun diyen bir mantıkta bu toplumun öncüsü olmayı haketmiyor...Yeter artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle