Kaleci Volkan'dan alkış alan hareket

Dünya Kupası son 16 maçında Portekiz'i 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Uruguay'ın Galatasaraylı kalecisi Fernando Muslera'yı Fenerbahçeli Volkan Demirel Instagram üzerinden tebrik etti.

Kaleci Volkan'dan alkış alan hareket
Kaleci Volkan'dan alkış alan hareket
GİRİŞ 01.07.2018 01:47 GÜNCELLEME 01.07.2018 01:53
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası 2018'de Portekiz'i 2-1 mağlup eden Uruguay çeyrek finale yükseldi.

Uruguay Milli Takımı'nın Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera da turnuvada en başarılı kaleciler arasında. Grup maçlarında kalesinde gol görmeyen Muslera, Portekiz karşısında Dünya Kupası'ndaki ilk golü kalesinde gördü.

Muslera karşılaşma sonrası Instagram hesabından soyunma odasındaki kutlamalardan bir fotoğraf paylaştı. 2-1 tamamlanan maç sonrası Fenerbahçeli Volkan Demirel, Instagram hesabından Fernando Muslera ile bir fotoğrafını paylaşarak kendisini tebrik etti.

 

 




Muslera da Demirel'in bu jestini karşılıksız bırakmadı. Muslera kendisini İngilizce olarak tebrik eden Volkan Demirel'e Türkçe yanıt vererek, "Teşekkürler abi" mesajı gönderdi.

YORUMLAR 33
  • berzah_ 5 yıl önce Şikayet Et
    turk futbolunu geren,özelikle kontratı bitmeye yakın tribünleri ayaklandıran,tam bir provakatör,neyi unutturacaksın,emre ve sen futbolun yüzkarası sınız,bir an önce gitsenizde ekranlarda görmesek artık,aziz yıldırım gitti sıra sizde
    Cevapla
  • bugün ayın 24 ü 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkeye topçu transfer edecekseniz ilk ama ilk önce karakter sahibi oyunculara bakılmalı. g s sevmem ama hakkını vereyim hiç değilse kaleci konusunda Mondragon Taffarel ve muslera hepside karakterli oyuncu bize rağmen bozulmadan adamlıklarıyla saygı kazandılar. yakın tarih BJK guti fb dik kauyt ve benzerleri.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan muslerayı hep takdir etmiştir hatta gsdeki tek adam gibisinden bir sözü de vardı
    Cevapla
  • mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkana yakışmayan hareket. Aslına dön volkan.
    Cevapla
  • sereflikochisar*06* 5 yıl önce Şikayet Et
    volkan sevmem hatta nefret ediyorum.. ama simdi tebrik ediyorum boyle olmasi gerekiyor. futbol savas degil spor ve bunu unutuyoruz...
    Cevapla
  • mübarekinsan 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol kitleleri uyutma operasyonudur neyin sporu yürümekte xorlanan yağ tulumu her hafta maça geliyor spor mu yapıyor şimdi bu yağ deposu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle