Fikret Orman kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Beşiktaş spor kulübünün başkanı Fikret Orman kimdir? Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Beşiktaş Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen Fikret Orman aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Fikret Orman kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Fikret Orman kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 28.12.2018 11:54 GÜNCELLEME 28.12.2018 11:56

Fikret Orman 4 Kasım 1967 yılında dünyaya gelmiştir ve doğma büyüme İstanbulludur. Lise eğitimini Işık Lisesi'nde alan Orman üniversite eğitimi Yıldız Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Amerika'ya giderek Florida Üniversitesi’nde yükseköğrenimini bitirmiştir. Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği yapan Fikret Orman Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanıdır.

16 Haziran 2013 tarihinde yapılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlık seçiminde birinci gelen Fikret Orman o günden bugüne takımı en iyi şekilde yönetmiştir.

1992 yılında Sedef Orman ile evlenen Fikret Orman  2012 yılında boşanmıştır. Bu evliliğinden ise iki kız çocuğu bulunmaktadır.

Son olarak 2019 yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Beşiktaş Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilmiştir.