Kenan Sofuoğlu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası birincisi Milli sporcu Kenan Sofuoğlu kimdir? Kenan Sofuoğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte Kenan Sofuoğlu'nun biyografisi

Kenan Sofuoğlu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Kenan Sofuoğlu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 07.09.2016 11:55 GÜNCELLEME 07.09.2016 11:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

KENAN SOFUOĞLU KİMDİR?

25 Temmuz 1983 yılında Adapazarı'nda doğan Kenan Sofuoğlu aslen Trabzon’ludur. Dört kardeşi bulunan Kenan Sofuoğlu'nun babası motor tamircisi, annesi ise ev hanımıdır. Kenan Sofuoğlu ailecek motor sporuyla ilgilenmektedir.

1996 senesinde Türkiye şampiyonasında yarışan ağabeyi Bahattin’i izleyerek motor sporları ile tanışmış, 16 yaşındayken yarışmalara katılmaya başlamıştır.

2000 yılında Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası B Grubu birinciliğini elde etti.

Kariyerinde bir çok yarışma kazanan Sofuoğlu'nun en dikkat çeken başarısı 15 Eylül 2013 tarihinde Intercity İstanbul Park’da yapılan Supersport Dünya Şampiyonası’nın 11. yarışını, MAHİ Racing Team İndia takımının kazanmıştır

Kenan Sofuoğlu, 2013 sezonunda Phillip Island, Imola ve Silverstone pistlerinin ardından 4. kez birincilik alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

3 Eylül 2014 tarihinde Hollandalı Julia Looman ile evlenen Kenan Sofuoğlu'nun bu evlilikten Mahir adında bir oğlu bulunmaktadır.

YORUMLAR 3
  • ROKET ATAR 6 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi olmuş çokta iyi olmuş çok çok iyi olmuş ...
    Cevapla
  • Fatma 6 yıl önce Şikayet Et
    Delisiniz siz
    Cevapla
  • tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    vay Trabzonlu muymuş.hemşerim ;))
    Cevapla