Almanlar, Türkiye'nin lehine çalışıyor!

UEFA, EURO 2024'ü kazanan ülkeyi yarın açıklayacak. Rakibimiz olan Almanya'da ise taraftarlar turnuvanın düzenlenmemesi için protestolara devam ediyor.

Almanlar, Türkiye'nin lehine çalışıyor!
Almanlar, Türkiye'nin lehine çalışıyor!
GİRİŞ 26.09.2018 14:49 GÜNCELLEME 26.09.2018 14:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

UEFA yarın yapılacak toplantının ardından 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı düzenleyecek ülkeyi duyuracak. Türkiye ile birlikte aday olan iki ülkeden biri olan Almanya'da ise gündem taraftarların protesto gösterileri.

ALMANLARIN PROTESTOSU BÜYÜYOR

 

 

Son 2 haftada oynanan lig maçlarında önce Stuttgart sonra Hamburg taraftarları federasyonun yönetim şeklini ve Almanya'nın EURO 2024 adaylığını istemediklerini açık açık ifade etti.

Alman taraftarların protestosu Almanya'da hafta içi oynanan maçlarda giderek büyüyor. 

Bundesliga 1, 2 ve 3'de hafta içi oynanan maçların birçoğunda ilk 20 boyunca tezahürat yapılmayacak. Taraftarlar Birliği, ülkenin futbol yönetimini protesto etmek amacıyla bu çağrıda bulundu. Bayern Münih-Augsburg maçında sadece kale arkası değil, tüm stadyum protestoya katıldı.

Taraftar Birliğinin tepkisi, Almanya Futbol Federasyonu ve Bundesliga'nın taraftardan uzaklaşıp, ticaret organizasyonu haline gelmesiyle alakalı. Bu kapsamda Euro 2024 adaylığı da protesto ediliyor.

YORUMLAR 21
  • Zekeriya 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye vermezler. Tüm almanya halki sokaga ciksa onlara verirler. Ucunda milonyonlar var bu isin. Yillarca parayi verene verildi bu turnovalar.
    Cevapla
  • Almancı 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanyayı yerden yere vuran H.7 Hayırdır bu aralar Almanyayı pek ziyade över oldun
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    boşa masraf adamlar haklı
    Cevapla
  • Aspirin 5 yıl önce Şikayet Et
    Vurmadan aglayan çalmadan oynayan bir millet olduk harun ola hayrola
    Cevapla
  • Mücahid 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu turnuvaları düzenleyip te iflah olan ülke yok.Boş masraf,dışarıdan gelen bir sürü rezillik dışında kazancımız(!) olmayacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle