Fenerbahçe - Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir?

Uzun süredir beklenen Fenerbahçe - Galatasaray derbisine saatler kaldı. Zor günler geçiren Fenerbahçe’nin, bu zamana kadar Galatasaray karşısında 146’ya 123 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Derbi saat kaçta?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir?
Fenerbahçe - Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir?
GİRİŞ 02.11.2018 19:48 GÜNCELLEME 02.11.2018 19:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye bu akşam oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçını bekliyor. Bir tarafta sakatlıklarla boğuşan sarı kırmızılı ekip, diğer tarafta tarihinin en kötü sezonunu yaşayan sarı lacivertli takım. SporToto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Ligde geride kalan 10 haftada sarı-kırmızılılar 19 puanla üçüncü, sarı-lacivertliler ise 9 puanla 15. sırada bulunuyor. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Derbi canlı olarak nasıl izlenir?

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı Türk Telekom Stadı'nda 2 Kasım Cuma günü (bu akşam) saat 21:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar (Maicon), Ozan, Ömer,Ndaiye, Donk, Sinan (Onyekuru), Belhanda, Garry Rodrigues, Eren.

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Skrtel, Neustader, Hasan Ali, Reyes, Jailson, Ayew, Benzia, Eljif, Soldado

TEKNİK DİREKTÖR: Erwin Koeman

SON 10 MAÇTA 5 BERABERLİK

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan son 10 karşılaşmada beraberlikler dikkat çekiyor. İki takım arasında 8 lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası finali ve 1 TFF Süper Kupa finalinde 5 beraberlik çıktı. Sarı-lacivertliler sahadan 3 kez galip ayrılırken, 2 kez de sarı-kırmızılılar rakibini mağlup etti. 2014-2015 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşan ezeli rakipler 90 dakikada yenişememiş, sarı-lacivertliler penaltılarda 3-2 yenerek kupayı kazanmıştı.

FENERBAHÇE ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Büyük derbi öncesinde Fenerbahçe, tarihinin en zor günlerini geçiriyor. Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 10 puan toplayan sarı-lacivertliler düşme hattının hemen üzerinde 15. sırada yer alıyor.

PHILLIP COCU GÖNDERİLDİ

Hem ligde hem de Avrupa'da istenilen performansı sergileyemeyen Fenerbahçe'de fatura sezon başında takımın başına getirilen teknik direktör Phillip Cocu'ya kesildi. Hollandalı teknik adam geçtiğimiz hafta Kadıköy'de oynanan ve Ankaragücü'nün 3-1 kazandığı maçın ardından görevden alındı.

SLİMANİ CEZALI

Fenerbahçe'de Slimani Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Galatasaray derbisinde oynamayacak. Ayrıca Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kaan Güçtekin'in sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe'de Aatif Chahechouhe, Volkan Demirel ve Nabir Dirar ise kadro dışı.

FENERBAHÇE’NİN HOCASI KOEMAN!

Fenerbahçe Yönetimi, Ankaragücü karşısında gelen 3-1’lik yenilgi sonrası radikal bir karar aldı. Phillip Cocu’nun görevine, soyunma odasında son verildi. Hollandalı çalıştırıcı kovulmasına rağmen yardımcılarıyla yola devam kararı alınması, şaşkınlık yarattı.

Sarı-Lacivertliler’i derbiye Erwin Koeman ile Chris van der Weerden hazırlamaya başladı. Yönetimin bu tutumunun, zorunluluktan kaynaklandığı öne sürüldü.

Fenerbahçe’nin şu anki teknik heyetinde UEFA pro lisans sahibi tek antrenör Erwin Koeman. TFF talimatları gereğince Süper Lig maçında kulübede en az 1 pro lisans sahibi antrenör olması gerekiyor.

Teknik direktörle yolların ayrılması halinde en fazla 2 haftalık süre tanınıyor. Bu nedenle yeni teknik direktör gelene kadar Koeman’la yola devam etme konusunda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Van der Weerden’in de Koeman’a yardımcı olacağı kaydedildi. Fenerbahçe’de pro lisansa sahip bir isim daha var: Damien Comolli.

VOLKAN DEMİREL KADRO DIŞI, MEHMET TOPAL, MEHMET EKİCİ VE OĞUZ KAĞAN SAKAT!

Galatasaray maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Islam Slimani dışında, derbi maçların tecrübeli isimleri Volkan Demirel ve Mehmet Topal da sahada olamayacak. Sarı-lacivertli ekipte Mehmet Topal kasık fıtığı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkarılmış ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilmiş, Mehmet Ekici ise Demir Grup Sivasspor maçında sonradan oyuna girmiş ve sakatlanarak çıkmıştı. Arka adalesinde yırtık tespit edilen Ekici'nin sahalardan en az 2 hafta uzak kalacağı açıklanmıştı. Sarı-lacivertli ekibin 19 yaşındaki genç yeteneği Oğuz Kağan Güçtekin de ilk 11'de başladığı Ankaragücü maçında sakatlanarak oyunu terk etmiş ve ameliyat olmuştu. Volkan Demirel, Nabil Dirar ve Aatıf Chahechouhe ise kadro dışı durumda.

GALATASARAY'IN SAKATLIKLARLA BAŞI DERTTE!

Sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Galatasaray'ın ise sakatlıklarla başı dertte! Süper Lig'deki son iki maçında 1 yenilgi ve 1 mağlubiyet alarak 5 puan kaybeden sarı-kırmızılı ekipte Belhanda, Nagatomo, Emre Akbaba, Onyekuru, Fernando, Feghouli, Serdar ve Eren'in sakatlıkları bulunuyor.

FERNANDO VE NAGATOMO DERBİDE YOK!

Sakatlıkları bulunan oyuncular arasında Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un Fenerbahçe maçında oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Bursaspor maçında sakatlanan Fernando ve 'ciğer sönmesi' rahatsızlığı yaşaşan Nagatomo derbide forma giyemeyecek. Fernando'yla aynı sakatlığı yaşayan Feghouli ve Onyekuru düz koşulara başladı.

28 Eylül'de sakatlanan Emre Akbaba'nın Aralık ayında sahalara dönmesi beklenirken, Yeni Malatyaspor maçında baş dönmesi hisseden ve maça devam edemeyen Belhanda'da herhangi olumsuz bir bulguya rastlanmazken, aynı maçta sağ ayağına darbe alan ve kas içi kanaması tespit edilen Martin Linnes'in ise takımla birlikte çalışmalara başladığı açıklandı.

YORUMLAR 1
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bein sport Endonezya canlı veriyor. Atlayıp gelin benim evde beraber izleriz.
    Cevapla