Türkiye'nin EURO 2020 Arnavutluk ve Fransa maçları ne zaman hangi kanalda?

EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın Arnavutluk ve Fransa ile yapacağı maçın yayınlanacağı kanal belli oldu. Gruptan çıkmak isteyen A Milli Takımı iki zorlu karşılaşma bekliyor. Peki Türkiye Arnavutluk ve Fransa Türkiye maçı ne zaman oynanacak?

Türkiye'nin EURO 2020 Arnavutluk ve Fransa maçları ne zaman hangi kanalda?
Türkiye'nin EURO 2020 Arnavutluk ve Fransa maçları ne zaman hangi kanalda?
GİRİŞ 08.10.2019 08:09 GÜNCELLEME 08.10.2019 08:09

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde şimdiye dek 6 maçta 5 galibiyet elde eden ve oldukça iyi bir grafik çizen Milli Takımımız Arnavutluk ve Fransa'yla karşılaşacak. Grupta 15 puanla lider durumda bulunan Türkiye Arnavutluk ve Fransa'yı mağlup ederek kayıp yaşamak istemiyor. A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri'nde 11 Ekim Cuma günü Arnavutluk, 14 Ekim Pazartesi günü ise Fransa ile karşılaşacak. Fransa ve Arnavutluk karşılaşması, TSİ 21.45'te TRT 1'den naklen yayınlanacak. 

 

 

A MİLLİ TAKIM'IN ARNAVUTLUK VE FRANSA MAÇI ADAY KADROSU

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).

 

 

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Ömer Bayram (Galatasaray).

Orta saha: Deniz Türüç, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Yusuf Yazıcı (Lille), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), , Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Hakan Çalhanoğlu (Milan).

Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf).