Süper Lig Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman başlıyor saat kaçta hangi kanalda?

22. hafta karşılaşmasında Trabzonspor lider Sivasspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Zirvenin sahibi olmak isteyen Trabzonspor’da tek hedef galibiyet. Sivasspor ise yaptığı puan kayıplarını telafi etmenin peşinde. Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta? Sörtloth cezalı mı, Trabzonspor Sivasspor muhtemel 11’ler …

Süper Lig Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman başlıyor saat kaçta hangi kanalda?
Süper Lig Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman başlıyor saat kaçta hangi kanalda?
GİRİŞ 14.02.2020 14:17 GÜNCELLEME 14.02.2020 14:17

Liderlik mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Trabzonspor Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Sivasspor’u ağırlıyor. Hüseyin Çimşir yönetiminde yakaladığı çıkışı devam ettiren bordo mavililer hafta içi oynadıkları BB Erzurumspor maçı sonrası Sivasspor karşılaşmasını düşünmeye şimdiden başladı. Rıza Çalımbay önderliğinde Süper Lig’in en flaş takımı olan Sivasspor ise Trabzonspor karşısında liderliğini korumak için sahaya çıkacak. Geçen hafta Gençlerbirliği karşısında zorda olsa kazanmayı başaran Karadeniz temsilcisi ligde oynadı son 5 maçı kazanmayı başardı. Maç eksiği ile puan sıralamasında lider Sivasspor’un sadece bir puan gerisinde bulunan bordo mavililer attığı 45 gol ile ligin en fazla skor üreten takımı durumunda. Sivasspor ise sezonun ilk yarısında yakaladığı çıkışı devam ettirme hesapları yapıyor. Rıza Çalımbay ve öğrencileri ikinci yarıda oynadıkları 4 karşılaşmada sadece Beşiktaş’ı mağlup etti. İşte heyecanla beklenen Süper Lig’in liderini belirleyecek maçın saati ve detayları.

 

TRABZONSPOR SİVASSPOR MAÇ SAATİ

Trabzonspor ve Sivasspor’un karşı karşıya geleceği liderlik mücadelesi 16 Şubat Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma beİN Sports HD1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Trabzonspor ve Sivasspor arasında oynanacak lideri belirleyecek maçın hakemleri açıklandı. Son 5 sezondur Trabzonspor’un iç saha maçını yönetmeyen Cüneyt Çakır Trabzonspor Sivasspor karşılaşmasında düdük çalacak. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

 

TRABZONSPOR SİVASSPOR MUHTEMEL KADROLAR

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Ndiaye, Guilherme,Nwakaeme 

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Caner, Aaron, Barış, Furkan Sagman, Fatih Aksoy, Mert Hakan Yandaş, Hakan Arslan, Fernando, Ziya, Yatabare

TRABZONSPORDA SÖRLOTH BİLMECESİ

Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği mücadelesinin uzatma dakikalarında rakibi Baiano ile girdiği ikili mücadele sonrası kırmızı kart gören Alexander Sörloth tedbirli olarak. PFDK’ya sevk edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Disiplin Kurulu Trabzonsporlu oyuncuya 2 maç ceza verdi. Trabzonspor hafta içinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyemeyen Sörloth , Trabzonspor’un liderlik için sahaya çıkacağı Sivasspor karşılaşmasında da forma giyemeyecek.