Süper Kupa için sürpriz teklif!

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe ile lig şampiyonu Galatasaray'ın kozlarını paylaşacağı Süper Kupa Finali öncesi önemli bir gelişme ortaya çıktı.

Süper Kupa için sürpriz teklif!
Süper Kupa için sürpriz teklif!
GİRİŞ 24.05.2013 11:53 GÜNCELLEME 24.05.2013 12:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

11 Ağustos'taki karşılaşmanın Azerbaycan'ın başkenki Bakü'de oynanması gündeme geldi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), konuyla ilgili iki kulübün de yetkilileriyle bir araya geleceği ve durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

Konu ilgili olarak görüşlerini aldığımız Azeri sporseverler TFF'nin bu teklifi karşısında büyük sevinç yaşadı. Karar alınması halinde Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlara Türk misafirperverliğini Azerbaycan'da göstereceklerini belirttiler.

KAYNAK: HABER7 / FANATİK
YORUMLAR 20
  • hakan hakan 10 yıl önce Şikayet Et
    serhad bey cok haklı. istanbula gidip maç izleme olanagımız yok. güneydogu çevresinde olsa gene gitmem ya neyse :D
    Cevapla
  • Serhad Baran 10 yıl önce Şikayet Et
    Saçma. Yaşım 33. Şu ana kadar canlı olarak GS-FB derbisi izlemedim GS taraftarı olarak. Şanlıurfa-Diyarbakır-Gaziantep-Adana-Samsun-İzmir-Antalya-Kayseri illerinden biri olmalı kesinlikle. Bu arada Azerilerin dost olduğunu iddia edenler Wikileaks belegelerinden açığa çıkanlarına naksın. Gazı bize Rusya'dan daha pahalı satan biri dost değildir.
    Cevapla
  • Tuğrul Gümüş 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olur. Haberin başlığını gördüğümde kesin yer ile ilgilidir diye düşündüm ve Ya Almanya Ya Azerbaycan'dır içimden geçti. İnşallah Azerbaycan'da olur Türk takımlarının Her Avrupa maçı deplasmanında bir Azerbaycan bayrağı görürüz. Bu jeste öyle bir jest yakışır.
    Cevapla
  • abbas ddd 10 yıl önce Şikayet Et
    neden Diyarbakır Değil. Diyarbakırda oynansa iyi olmazmuu
    Cevapla
  • murat 10 yıl önce Şikayet Et
    hakkari de oynansın. bence Hakkari yada Zaho da yada kuzey ırakta oynansın.nede olsa süreç güzel gidiyor.maçlarada seyirci olarak kardeş özgürlük savaşçıları gitsin.hatta onur konuğu Öcalan olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle