Süper Lig'de ayrılık! Görevine son verildi

Akhisarspor'da teknik direktör Safet Susic ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'de ayrılık! Görevine son verildi
Süper Lig'de ayrılık! Görevine son verildi
GİRİŞ 16.09.2018 18:20 GÜNCELLEME 16.09.2018 18:46
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İHA'nın haberine göre Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasında galibiyet alamayan Akhisarspor, Boşnak teknik adam Safet Susic ile yollarını ayırma kararı aldı. 

Akhisarspor yönetimi konu hakkında resmi açıklamayı yarın noterden yapılacak fesih sözleşmesi sonrası duyurmayı planlarken diğer taraftan yeni teknik direktör arayışlarına başladığı bildirildi.

 

 

Akhisarspor, Teknik Direktör Safet Susic ile çıktığı 5 lig maçında 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 2 puan topladı ve ligin dibinde yer aldı. Son olarak dün Afyon'da oynanan MKE Ankaragücü mağlubiyeti sonrası Afyon'da acil bir toplantı yapan Akhisarspor yönetimi, Boşnak teknik adam ile yollarını ayırdı. 

YORUMLAR 21
  • trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    genç başarılı ve türk olan okan hoca gibi bir değere keşke sahip çıkabilseydi akhisar .bu yetenekli çalışkan kışıler sorun ne olursa olsun toleransı hak ediyorlar .belki ilerde dünya çapında bir hoca olacak ak hisar gibi küçük bir klüp okan hocanın değerini bilemedi.
    Cevapla
  • Okan KurtuLuş 5 yıl önce Şikayet Et
    Buradan BAĞIRIYORUM, EYYY VEFASIZ AKHİSAR YÖNETİMİ, Akhisara OKAN BURUK gibi bir KIYMET daha zor gelir. OKAN Size ne yaptıda bu muameleyi ona layık gördünüz Altın çamura düşünce değer kaybetmez ama Akhisar perişan olacak bu sene...
    Cevapla
  • night 5 yıl önce Şikayet Et
    işallah küme düşersiniz
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    Küme düş lan Akhisar
    Cevapla
  • rcp 5 yıl önce Şikayet Et
    Demedi demeyin ama demiştim okan hocayı çoookk ararsınız sen iki kupa al sonra vefasızlık mutlaka adalet tecelli eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle