Gümüşdağ'dan Avcı açıklaması: Bilgimiz olmadan...

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük konusunda Abdullah Avcı'yla prensip anlaşmasına vardığı iddiaları üzerine Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

Gümüşdağ'dan Avcı açıklaması: Bilgimiz olmadan...
Gümüşdağ'dan Avcı açıklaması: Bilgimiz olmadan...
GİRİŞ 09.11.2018 13:24 GÜNCELLEME 09.11.2018 13:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun yerine yeni teknik direktör aranırken dün Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına varıldığı iddia edilmişti.

 

 

Bu iddiayla ilgili açıklamalarda bulunan Göksel Gümüşdağ, "Hedefimiz belli. Biz 5 yıldır aynı hedefe odaklanıyoruz. Amacımız şampiyon olmak. Avcı ile 12 yıldır beraberiz. Bizle istişare etmeden hocamız bir başka kulüple görüşmez. Bizim bilgimiz olmadan Abdullah Avcı ile görüşülüyorsa da bu konuda bir bilgimiz yok şu an için." dedi

YORUMLAR 5
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehirin motivasyonunu bozma çabası 3 büyükler hep yaparlar. Bu sene şampiyonluk yakınken şampiyon olmaya odaklanmalı. şampiyon olunca herkes kapıda dizilir zaten
    Cevapla
  • Konuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehirin konsantrasyonunu bozmak için yapıyorlar. 3 büyüklerin 50 yıldır parlayan her takıma uyguladıkları taktiktir bu, ya oyuncularına ya teknik adamlarına kanca atarlar. Abdullah Avcı gidecekse de şampiyon yapıp gitmeli o zaman gittiği yerde de daha güçlü olur. Ayrıca bu seneki kadar şartlar hiç uygun olmamıştı. 3 büyükler dökülürken artık bu fırsat değerlendirilmeli bu sefer de olmazsa bir daha zor.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Bey ortalığı bulandırıyor..
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu sene şampiyon olur avcıyı da verirsiniz olur biter.onun yanında 6-7 oyunucuyu da alalım gökselciğim.
    Cevapla
  • dna 5 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyoruz arkadaş bize ersun gibi yılmaz vural gibi sergen tarzı isim getirin deli dolu olsun
    Cevapla