Erol Bulut: VAR sistemi boşa kurulmadı

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Atiker Konyaspor’la, 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, “1 puan aldığımızdan dolayı mutluyuz” dedi.

Erol Bulut: VAR sistemi boşa kurulmadı
Erol Bulut: VAR sistemi boşa kurulmadı
GİRİŞ 10.02.2019 17:27 GÜNCELLEME 10.02.2019 17:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Zor bir deplasmanda yenemiyorsan yenilmeyeceksin paranoyası... Tabi son dakikalara baktığımızda kaybettiğimiz 2 puan var, 3 puanı alabilirdik. Futbolda böyle durumlar olabiliyor güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Bizim istediğimiz doğrultuda maç seyretti. İkinci yarı iyi çıkışlarla attığımız gol var, atabileceğimiz goller vardı. Konyaspor’dan bir baskı yiyebileceğimizi zaten biliyorduk, kaliteli bir takım. Nitekim yerimizi koruyoruz. 1 puan aldığımızdan dolayı mutluyuz. Ama işin üzücü tarafı son dakikada iki puan kaybetmemiz. Hakem kararlarıyla ilgili bir şey söylemeye gerek yok, sonuçta VAR sistemi var. VAR sistemi boşa kurulmadı. Onu izleyerek kararları veriyorlar. Hakem neye karar veriyorsa biz ona bir şey diyemeyiz” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 7
  • konyadan 5 yıl önce Şikayet Et
    hocam tebrik ederim 1 puanı çaldınız allah aşkına söylermisin futbolcuların her pozisyonda yerde yat tam siper kalma diyemi taktik verdin
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Eren Tozlu ya daha fazla şans tanı
    Cevapla
  • ademoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    İki Anadolu takımı olarak tebrik ederim Konyalı olarak her iki takımda galibiyeti hak edecek oyun oynamadı taktik savaşı şeklinde geçen maç sonucu bana göre adil oldu. Yalnız Adem bulut ve bazı oyuncular rakibi açığa düşürmeye çalışmaktansa kendi işlerine odaklansalar daha keyifli olur du.
    Cevapla
  • bulyt 5 yıl önce Şikayet Et
    adem küçük olmasın o
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatya iyi oynayan taraftı, son saniyede kaçan gol ile galibiyeti kaçırdı. Malatya iyi takım.
    Cevapla
  • Konyali 5 yıl önce Şikayet Et
    Konyanın son dk penaltı verilmedi var var diyorsun yarın senin başına gelirse isyan etme birde takımının ayakta kalmayı tenbih et
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen toptan anlamıyorsun size verilen penaltı kalecimizin hediyesi Malatyaspor 2 puan kaçırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle