Hamzaoğlu Süper Lig'e dönüyor! Görüşme...

Süper Lig'de Cihat Arslan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Yılmaz Vural ile görüşen ancak sonuç alamayan Akhisarspor gündemine Hamza Hamzaoğlu'nu aldı.

Hamzaoğlu Süper Lig'e dönüyor! Görüşme...
Hamzaoğlu Süper Lig'e dönüyor! Görüşme...
GİRİŞ 21.02.2019 17:41 GÜNCELLEME 21.02.2019 17:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 7. yılına kötü bir başlangıç yapan ve istediği galibiyet serisini alamayan Akhisarspor, Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Yönetim İbrahim Üzülmez ve Yılmaz Vural ile anlaşma sağlayamayınca şimdi de Hamza Hamzaoğlu’nun kapısını çaldı. 

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 24 Şubat Pazar günü Galatasaray’ın konuğu olacak Akhisarspor, Yardımcı Teknik Direktör Cem Kavçak önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılarda Mustafa Yumlu, Hasan Ali Adıgüzel, Miguel Lopes, Güray Vural, Dany ve Eray Ataseven ile cezalı bulunan Josue ve Serginho Galatasaray maçı kadrosunda yer alamayacak. 

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Akhisarspor yönetimi, İbrahim Üzülmez ve Yılmaz Vural ile anlaşma sağlayamayınca şimdi de eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun kapısını çaldı. Ege temsilcisi, Hamzaoğlu ile görüşmeye hazırlanırken yönetimin istediği kriterlerin oluşması ve kabul görmesi ile anlaşmanın sağlanabileceği bildirildi. 

 

 

Yönetim ve Hamzaoğlu’nun bu akşam bir görüşme yapması bekleniyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    Parasi bitmistir baslar gene
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adam cok kötü bir Hoca. Güclü GS kadrosunu, yarim sezon icinde sampiyon yapti ama o takimi ben bile sampiyon yapardim. Sonrasi, hezimet. Bence Akhisar , Mustafa Resit Akcay la anlasmali.
    Cevapla
  • ultra 5 yıl önce Şikayet Et
    hamzayla akhisar düsmeyi kesinlikle garantiye alacaktir
    Cevapla
  • Trabzon 5 yıl önce Şikayet Et
    sezon basinda gelmesi lazimdi
    Cevapla
  • türk 5 yıl önce Şikayet Et
    hamza hoca iyidir. parladığı yerden tekrar doğabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle