Erol Bulut: Bazı sorunlar var...

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "İçimizde halletmemiz gereken bazı sorunlar var. Onları da Malatya'ya döndüğümüz zaman konuşup bir sonuca varacağımızı düşünüyorum" dedi.

Erol Bulut: Bazı sorunlar var...
Erol Bulut: Bazı sorunlar var...
GİRİŞ 08.03.2019 23:26 GÜNCELLEME 08.03.2019 23:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-0 kaybederek, kötü gidişatını sürdürdü. Teknik Direktör Erol Bulut maç sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Bulut, "Bugün Sivasspor karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet yaşadık. İlk yarı maalesef sahaya korkak çıktık. Aslında bizim isteğimiz rakibi ikinci bölgede karşılayıp agresif bir şekilde kaptığımız topları hızlıca kanatlardan gelerek gol pozisyonu bulmaktı. Ama maalesef ilk yarıda istediğimiz oyunu sahada sergileyemedik. Duran toptan basit bir gol yedik. Ondan sonra basit bir hatadan kaptırdığımız topla bir gol daha yedik. Sivas kendi sahasında baskılı oynayan çok koşan bir ekip ikinci yarı baskılı oynasak da bunu değerlendiremedik. Sivasspor'u tebrik ediyorum. Ama içimizde halletmemiz gereken bazı sorunlar var. Onları da Malatya'ya döndüğümüz zaman konuşup bir sonuca varacağımızı düşünüyorum" dedi.

 

 

YORUMLAR 13
  • Kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahdan ilk yarıda o puanları toplamış yoksa düşme potasındaydı....
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sorun dedin de Erol hoca camara ve gülermeyi ilk yarıda yanında oturtan kimdi sende ilk yarı maçı izleyip 2 yarı müdahale hastalığı var o da bu maçta yine yemedi iğneyi biraz kendine batır
    Cevapla
  • Semen 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam ne yapacaksanız yapın artık galibiyeti rüyada bile göremez olduk
    Cevapla
  • Trabzonlu Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Erol bulut '' oldum'' krizine girdi, çıkamadı..
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözü niye kırmozı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle