Abdullah Avcı'dan Beşiktaş açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i uzun yıllardır çalıştıran ve şampiyonluğa kilitlenen teknik direktör Abdullah Avcı, Şenol Güneş'in ardından Beşiktaş'ın başına geçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş açıklaması!
Abdullah Avcı'dan Beşiktaş açıklaması!
GİRİŞ 28.03.2019 11:57 GÜNCELLEME 28.03.2019 13:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Basın mensuplarıyla yaptığı sohbet sırasında Abdullah Avcı'ya 'Beşiktaş'a gidecek misiniz?' şeklinde bir soru soruldu.

 

 

Bunun üzerine Abdullah Avcı, "Bu tarz söylentiler, doğru işler yaptığımızın göstergesi. Kulüp ve ekip olarak hedefimiz şampiyonluk. Başakşehir'in şampiyonluğu ve rol model olabilmesi. Saha dışı ve saha dışı organizyonlarına doğru örnek olması. Beş senelik kontratım var. Burası benim evim ve ailem. Bu iddiaların konuşulması doğru işler yaptığımızı gösterir, bizi mutlu ediyor." şeklinde yanıt verdi.

"PUAN OLARAK CEBİMİZ DOLU"

Lige verilen arayı iyi geçirdiklerini belirten Avcı, "Seçimlerden dolayı bu hafta da maç yok. Biz de bu arayı ligin sonu gelirken 8 haftalık süreçte hem dinlenerek hem mevcudu koruyup tekrar enerji depolayarak, hafta içi çalışıp hafta sonu 2'şer, 3'er gün izinler yaparak, fiziksel eksiklikleri tamamlayarak, sakatlıktan çıkan oyuncuların tekrar takım antrenmanlarının içine girmesi için ve tekrar toparlanma adına iyi bir süreç. Bunu da iyi değerlendiriyoruz. Milli Takım'da olan arkadaşlarımıza da izin verdik. Konya maçının haftası yani önümüzdeki hafta başı itibarıyla takımımızın yüzde 95'i bizimle beraber olacak. Her maç zor, hiçbir maç kolay değil. Maç öncesindeki hazırlıklarımızı hem zihinsel hem de taktiksel olarak önümüzdeki haftadan itibaren daha çok yoğunlaşacak. Düşüneceğiz, çalışacağız ve mevcut farkı da açarak devam etmek istiyoruz. Kazanarak devam etmek istiyoruz. En azından cebimiz dolu. Kazandıktan sonra 7 maçımız kalacak. Bir sonrasına bakacağız. Umarım bu süreç bizim için iyi işleyecek" açıklamasını yaptı.

"CLICHY ÖZEL BİR PROFESYONEL"

Takımdaki eksik oyuncular hakkında da bilgiler veren Avcı, "Epureanu iki haftadır bizimle değil. Önümüzdeki hafta olma ihtimali var. İrfan Can da net bir şekilde pazartesi takımla beraber olacak. Şimdi fizyoterapistlerle çalışıyor. Eğer bir aksilik olmazsa Konyaspor maçında takımla beraber olacak. Clichy döndü, Kayseri maçından önceki son antrenmanı zaten takımla beraber yaptı. Clichy çok ekstra da çalışan bir oyuncu. Özel bir profesyonel. Demba Ba da takımla beraber çalışmaya başladı" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah hoca iyide çalıştırdığı kulüpler Avrupa kupalarında pek başarılı olamıyorlar. Bilerek mi yoksa kapasitesi mi yok? pek çözemedim. Fakat Aykut Kocaman Avrupa'da da başarılı .
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs hata yaptı Tudor gidince Abdullah hocayı alacaktık Ferguson gibi on sene takımı ihya edecekti. Mis gibi top oynatıyor helal olsun.
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı Beşiktaş teknik direktörü, aman Allah korusun.
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    güneş de böyle diyerek gitti
    Cevapla