Kocaman'dan Başakşehir itirafı! 'O bir gerçek'

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Başakşehir'e 2-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kocaman'dan Başakşehir itirafı! 'O bir gerçek'
Kocaman'dan Başakşehir itirafı! 'O bir gerçek'
GİRİŞ 07.04.2019 21:38 GÜNCELLEME 07.04.2019 21:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Başakşehir'in daha iyi takım olduğunu vurgulayan Kocaman, "Bizim oturmuş bir halimiz yok, çeşitli nedenleri var. Çok daha olgun, oturmuş, aynı antrenörle devam eden bir takım Başakşehir takımı. Maç öncesinde de ağır basıyordu, maçta da böyle gitti. Maçın bütününe bakıldığında oyunun tamamında oyunun sahibi Başakşehir'di. Öyle veya böyle topun sahibi olacaklardı, o gözüküyordu. Topu daha fazla onlar alacaktı, o bir gerçek" dedi.

2 gol atabileceklerini ancak bunu başarsalar bile bir değişiklik olmayacağını söyleyen deneyimli hoca, "15 maçı gol yemeden bitirmiş bir takım Başakşehir. Topu koruma ve zaman geçirme konusunda başarılı bir takım. 2 fırsat geldi ancak beraberliği sağlasak dahi, oyunun genel dengeleri açısından baktığımızda Başakşehir bizden birkaç adım önde görünüyordu" ifadelerini kullandı.

Başakşehir'in hak ettiği bir galibiyet aldığını söyleyen antrenör, "Galatasaray kazandıktan sonra Başakşehir'in enerjisinin yüksek olacağı çok net gözüküyordu. Savunma konusundaki becerilerimizi, topu kullanma konusunda da biraz daha geçirebilseydik bir şeyler yapabilirdik. Bakıldığında oyunu hak ettiklerini söylemek yanlış değil" diye konuştu.

Kocaman ayrıca, yedikleri gol öncesinde kornere neden olan pozisyonda ofsayt olabileceğini de ekleyen Kocaman, "Korner öncesinde bir ofsayt var mı, yok mu? Bir bakarsanız seviniriz, biz çözemedik. Teşekkürler" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 21
  • Geçiniz adam haklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu an ligin en kötü takımları konya sivas erzurum. Erzurum gitti. Sivas konya eski puanların hatrına kalabilirse ligde ne ala. Ligin en iyi takımı tartışmasız başakşehir. Eee en iyiyle en kötülerden birini karşılaştırırsan sonuç bellidir. Adama çamur atmayın. Gs Terim sayesinde buralardadır yoksa bjkden fb den farkı yok. Şampiyon şimdiden belli siz ikinciye bakınız.
    Cevapla
  • ferhatt1905 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha maça çıkmadan yenilmiş...
    Cevapla
  • diyarbakır türkmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs şampiyon olmasın diye
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Hoca'nın bu mütevazi ve tarafsız bakışını alkışlıyorum. Milletçe pek beceremediğimiz yenilmesini de bilip kabullenmesini, rakibini takdir etmesini alkışlıyorum. Velhasılı asil adamsın vesselam.
    Cevapla
  • Devre 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre için ne demiş sayın kocaman acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle