Okan Buruk: 'Hakemler bizi uyarmalıydı...'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş maçı sonrasında konuştu.

Okan Buruk: 'Hakemler bizi uyarmalıydı...'
Okan Buruk: 'Hakemler bizi uyarmalıydı...'
GİRİŞ 08.04.2019 22:50 GÜNCELLEME 08.04.2019 22:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'a 7-2 mağlup oldukları maç sonrasında açıklamalarda bulundu ve ofsayt çizgilerinin çizilememesine isyan etti.

Öncelikle maçı yorumlayan Buruk, "Değişik bir gece yaşadık. Erken iki gol yedik. Oyun içinde var olmaya çalıştık. Oyunun kontrolü 4-2'ye kadar bizdeydi. 37 kez rakip ceza sahasında topa buluşmuşuz, 19 şut, 25 ortamız var. Beşiktaş 11 şut attı, 7'si gol oldu. Beşiktaş'ı tebrik ederim, hak ettiler" dedi.

"HAKEMLER BELKİ DE VAR'A GÜVENDİ"

3. ve 4. golde VAR çizgilerinin çekilememesine dikkat çeken teknik adam, "Farklı bir gece yaşadık. Neden farklı bir gece yaşadık? İlk defa Türkiye'de VAR'da çizgiler çekilemedi. Bu da bir ilk oldu. Hakemler ve biz uyarılmalıydık. Televizyondan bakınca ofsayt. Hakemler belki VAR'a güvendi. Bizi de uyarmadılar" ifadelerini kullandı.

Ofsayt çizgilerinin çekilememesiyle ilgili bir açıklama beklediğini söyleyen antrenör, "Kariyerim için, Rizespor için ağır bir skor. 3-4 farklı kazanabilecek bir Rizespor vardı. Beşiktaş'ta usta ayaklar çok güzel goller attılar. F.Bahçe maçında da VAR ile ilgili sıkıntı yaşadık, ofsaytta penaltı verildi gol yedik. Açıklama gelmemişti, umarım bu kez gelir" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 8
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Okan hocayı eleştirenler biliyor musunuz Okan hocanın yanındaki kim? Milli takımlar ve Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş maç esnasında Beşiktaş teknik direktörü, maç bitince de Milli takımlar teknik direktörü bir yerine iki kez saygıyı hak ediyor.
    Cevapla
  • ARKADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    demekki adaletsizlik ordan geliyor bjk yi bırakması Lazım milli takımı çalıştırsın hakemler milli takım hocası diye kolluyorlar
    Cevapla
  • melih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ilkkezmi var çizgisi cekilemedi? Akhisar Erzurum maçı 90 artı Erzurum'un nizamı ama ofsayt diye verilmeyen golü. 2. Kasimpasa erzurum yine Erzurum'un aleyhine ofsayttan gol ve sayılan gol
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    O takımı çalıştırmak için kıyak yap sonra gülümse. Rakip başkası olsaydı şimdi böyle konuşmazdın
    Cevapla
  • sahan 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan maci sattiniz sonrada afra tafra yapiyon okandan asla hoca olmaz bence gitsin bir berber dükkani acsin
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Nankör olma...! Adam ligin dibinden aldı, ligin yukarısına taşıdı. Satıldı matıldı dediğine göre, belli ki maçı izlememişin. Rize çok baskılı oynadı. Sürekli saldırdılar.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş eze eze yendi be satması, sanki barcelonaya karşı oynadıda satışa ihtiyacı vardı bjknin
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Mac nasil satiliyor. Bursa. Malatyami zannetin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle