Süper Lig'de istifa! Yollar ayrıldı...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut görevinden istifa etti.

Süper Lig'de istifa! Yollar ayrıldı...
Süper Lig'de istifa! Yollar ayrıldı...
GİRİŞ 26.04.2019 16:52 GÜNCELLEME 26.04.2019 21:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında oynanan Galatasaray maçı sonrası istifa edeceği sinyallerini veren Erol Bulut, bugün Kulüp yönetimi ile görüşerek görevini bıraktı. 5-2’lik Galatasaray mağlubiyeti sonrası acilen toplanan sarı-kırmızılı yönetim, teknik heyetin durumunu görüşerek karara bağladı. Toplantı sonrası yönetimle karşılıklı anlaşmaya varılarak Erol Bulut’un teknik direktörlük görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Sportif Direktör Ali Ravcı, Erol Bulut ile yollarının ayrıldığını doğrulayarak, “Hocamız ile yönetim kurulumuz dünkü Galatasaray maçının ardından görüşerek yolların ayrılması noktasında karşılıklı olarak anlaşmaya vardı. Tabi gelinen süreç, hepimizi derinden üzmektedir. Erol hocamızla ile önemli başarılara imza attık, güzel günler geçirdik. Ama futbolda bu tür ayrılıklar her zaman vardır bundan sonrada da olacaktır. Bu anlamda kendisine kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah alınan bu karar her iki taraf için hayırlı olur” diye konuştu.

Ravcı, ayrıca takımın Kasımpaşa maçına Erol Bulut’un yardımcıları nezaretinde hazırlanacağını ifade etti.

 

 

YENİ MALATYASPOR'UN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

20.09.2017 tarihi itibari ile Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun teknik sorumluluğunu yapan Erol Bulut ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. 

Kendisine ve ekibine bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz. 

Evkur Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu

YORUMLAR 9
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Erol hocanın eline emeğine sağlık. Giderinin arkasında da yas tutacak değiliz. Bence Malatya Spora yakışan bir Malatyalının çalıştırmasıdır. O Malatyalı'da Bülent Korkmaz.
    Cevapla
  • Vasat 4 yıl önce Şikayet Et
    Erol hoca ikinci yarıda dibe vurdu ayrılık kaçınılmaz oldu
    Cevapla
  • M.Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Fiorentina ile anlaştı demekki
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu hocamiza
    Cevapla
  • PAŞA44 4 yıl önce Şikayet Et
    eline emeğine sağlık hocam Allah yolunu açık etsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle