Başakşehir, G.Saray öncesi hata yapmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek Galatasaray maçı öncesi hata yapmadı.

Başakşehir, G.Saray öncesi hata yapmadı!
Başakşehir, G.Saray öncesi hata yapmadı!
GİRİŞ 12.05.2019 20:54 GÜNCELLEME 13.05.2019 13:48
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazandı.

Ankaragücü, 17. dakikada Tyler Boyd'un attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Başakşehir, ikinci yarının hemen başında Edin Visca'nın asisti ve Riad Bajic'in golüyle skoru eşitledi. 60. dakikada Jojic'in yerine oyuna giren Robinho, 62. dakikada Başakşehir'n galibiyet golünü attı.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, puanını 66'ya çıkardı ve lider Galatasaray'ın arkasından averajla 2. sıraya yerleşti. Ankaragücü ise 37 puanda kaldı.

Başakşehir, gelecek hafta kazananın şampiyon olacağı maçta Galatasaray'a konuk olacak. Ankaragücü ise sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.



MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 2-1 MKE ANKARAGÜCÜ

STAT: 3'üncü İstanbul Başakşehir Fatih Terim    

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Süleyman Özay,  Erdem Bayık

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert- Caiçara, Kudryashov, Mahmut, Clichy, Gökhan, Soner (Dk. 46 Emre Dk. 82 İrfan Can), Visca, Jojic (Dk. 60 Robihho), Napoleoni, Bajic

MKE ANKARAGÜCÜ: Korcan- Kitsiou, Pazdan, Ante Kulusic (Dk. 86 Alihan), Pinto, Sedat Ağçay, Thibault Moulin (Dk 62 İlhanParlak), Hector Canteros, Hadi Sacko, Tyler Boyd (Dk 84 Scarione), Dever Orgill

GOLLER: Dk. 17 Boyd (MKE Ankaragücü), Dk. 46 Bajic, Dk. 62 Robinho (Medipol Başakşehir)

SARI KARTLAR: Pazdan (MKE Ankaragücü)

 

 

YORUMLAR 60
  • Gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben başakşehir'e güveniyorum galatasaray futbol federasyonu'nu ve de 100'lerce hakem'i satın alsada.....!
    Cevapla
  • OZI 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray aleyhine haftalarca hata yapıldı kimsenin sesi çıkmadı. Rize maçında lehine hata olunca ortalık yangın yeri..Dün Başakşehir maçı sarı kart görmeden tamamladı ki en az 2 kırmızı kartlık pozisyon var..Yazıktır..Herkes bir olmuş derdi Galatasaray olmuş..Demekki zamanında...Anlayana..
    Cevapla
  • Dervaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Başak şehir boşa oynuyor Federasyon kararını çoktan vermiş gs şampiyon yapmaya Gs her maçını yöneten gs formalı hakemler var ligin çivisi cikmiş
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'da maçlara direkt katkıda bulunan dört oyuncu var Onyekoru, Feghuli, Mariano ve Diagne Galatasaray takımının yükünü genelde bu dört oyuncu sırtlıyor. Bu dört oyuncuya Abdullah hoca özel önlem alsın ve kendi futbolunu sahaya yansıtsın galibiyet gelecektir İnşallah. Başakşehir takımı Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip olmasına karşın istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamıyor. İnşallah Abdullah hoca haftaya istediği ve arzuladığı oyunu sahaya yansıtır Galatasaraylı taraftarların "AKBİL takımı" dedikleri Başakşehir takımı favori Galatasaray'ı yenilgiye uğratır.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    ağlayın 17 takım üst üste dizip şampiyon yazdıracağız İNŞALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle