G.Saray öncesi Başakşehir'de şok gelişme

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'in Galatasaray ile oynayacağı şampiyonluk maçı öncesinde Emre Belözoğlu'ndan kötü haber geldi.

G.Saray öncesi Başakşehir'de şok gelişme
G.Saray öncesi Başakşehir'de şok gelişme
GİRİŞ 15.05.2019 13:46 GÜNCELLEME 15.05.2019 17:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray evinde Başakşehir'i konuk edecek. Galip gelenin şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşma adeta yılın maçı niteliğinde.

Süper Lig'in en kritik maçı öncesinde Başakşehir'e kaptan Emre Belözoğlu'ndan kötü haber geldi.

Ankaragücü maçının 81. dakikasında sakatlanıp oyuna devam edemeyen kaptan Emre'nin pazar günü oynanacak Galatasaray maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Başakşehir kaptanın dün yapılan kontrollerinin ardından tedavisine hemen başlandı.

Başakşehir'in sağlık ekibinin kaptan Emre Belözoğlu'nu Galatasaray maçına yetiştirmeye çalıştığı ve oynama ihtimalinin maç gününde belli olacağı öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    bilerek sakatlanmis.Gizli gsli.
    Cevapla
  • Yaw he 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ikinci takımımız kaç oyuncumuz var başakşehirde. Kaldıki bizi son yıllarda hep zorlayıp puan aldı. Kupa maçında topçuların aklı pazar günkü final maçındaydı yoksa ligden düşen akhisar mı gs yi yenecek güldürmeyin adamı yahu. Akhisar ligde herkesi yendi zaten geldi bize yenildi. Hakemlere gelince bizden yana olsalardı şuan 102 puanla rekor kırmıştık. Maalesef herşey ortada puan 66!!
    Cevapla
  • 1905 4 yıl önce Şikayet Et
    korkudan sakatım deiştir.
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Basakşehir gitmesin..Ziraat Kupasında görüyoruz ki ,Medyasıyla ,yayıncı Kuruluşuyla , Yorumcularıyla ,TFF ve MHK ile ,Hakemleriyle bunun adı yok.. TÜRKİYEDE futbol 3 Temmuzu bile aratır hale geldi..Eskiden sadece FENER farkkındaydı şimdi herkes görüyor ki..Bu oyun başka bir şey..
    Cevapla
  • Barbar 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi hatta Birleşmiş Milletlerin de parmağı var...Hatta UEFA FIFA falan talimat vermiş GS kupayI alsın diye...
    Cevapla
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre tehlikeli şampiyonluğu isteyen bir oyuncu Hakemler yetmeyebilir Galatasaray için bu yüzden her sene şampiyonluğu Galatasaraya hediyeden Başakşehir Emre'yi oynatma riskini göze alamaz Kasımpaşa Başakşehir Kayseri Antalya Ve tabii ki maalesef benim Tuttuğum takım Beşiktaş Bunlar Galatasaray ile Aynı ligde oynamamalı Trabzon ve Trabzon 1461 aynı ligde olamayacağı gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle