Avcı'dan Fatih Terim'e olay sözler! 'Delikanlı adam...'

Galatasaray'a şampiyonluğu kaptıran Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, Fatih Terim'e çok sert sözler kullandı.

GİRİŞ 19.05.2019 22:00 GÜNCELLEME 20.05.2019 03:11
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında final niteliğindeki maçta Galatasaray'a deplasmanda 2-1 boyun eğdi ve şampiyonluğu kaybetti. Yüksek tansiyonda oynanan maçta iki takım kulübeleri arasında dönem dönem gerilim yaşandı! Abdullah Avcı maç sonrasında sert açıklamalar yaptı.

Avcı'nın açıklamaları şöyle:

"Şampiyon olan Galatasaray'ı tebrik ederim. Denedik olmadı, şampiyon olma duygusuyla gelmiştik. Hep sahanın içinde kalmaya çalıştık. Burada gol atmak gerçekten çok zor."

"Burada gol attığın zaman kulübene saldırı oluyor, VAR kayıtları vardır bakarlar, bir teknik adam golden sonra kulübeye saldıracak çete halinde, sonra 4. hakem bunu göremeyecek. Sonra eski oyuncusuna saldıracak, sonra kulübenin arkasına kaçacak, delikanlı adam devam eder!"

"40 senedir bu film devam ediyor, rakibin kulübesine hakaret ve yumrukla müdahale var, bunu Avrupa'nın hiçbir yerinde göremezsin!"

Hayatımda yan yollara hiç girmedim. Arka bahçelerden dolaşmadım. Vurup kaçmadım hiç! Doğru yolda yürüdüm hep..."

 

"GEÇEN HAFTA SÖYLEMİŞTİM..."

Bunlar da bir derstir ama kırk senedir bu film devam ediyor. Umarım biz bu oyunu geliştirerek Türk futbolunda birtakım katkılar sağlamaya çalışırız. Tekrar rakibi tebrik ediyorum. Oyuncuları. Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. Bu lige önemli bir renk katıyoruz, oyun oynuyoruz. Kupamız belki yok ama istatistikler, oyun gücünün tamamen senin elinde olduğunu gösteriyor. Bugün yaşadıklarımızı geçen hafta söylemiştim. Bugün de çok net şekilde ortaya çıktı. Bir de bahsettiğimiz şey rakibin kulübesine hakaret ve yumrukla... Bunu Avrupa'da hiçbir yerde göremezsiniz. Hakemler üzerinden bugüne dek konuşmadım. Bu ülke Cüneyt Çakır'ı kabul etmedi. Avrupa'da seyrettiğimiz son 5 üst düzey maçın ikisini Cüneyt hoca yönetti. Çünkü oradaki oyun, oyun, buradaki değil. Oradaki oyuncu ve teknik adam başka. O oyunu yönetmek daha kolay olabiliyor."

YORUMLAR 198
  • Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim futbolculuğu döneminde Milli Takım kaptanlığı yaptı. O zaman kendisinden beklenmeyen hareketleri oldu. 1983 yılında Adanademirspor'la yaptıkları lig maçında, rakip takımın oyuncusuna kafa atarak kırmızı kart gördü. 1985 yılında Antalyaspor'la yaptıkları lig maçında hakeme tükürdü. Umarız bundan sonra, geri dönüp bakınca utanacağı hareketler yapmaz.
    Cevapla
  • Haydoo 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih alışkın bu tip şeylere. Kebapçıyıda basıp kaçmıştı!
    Cevapla
  • galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezon boyu galatasaray puan kaybederken hakem hataları yüzünden kulüpler birliğine imza atan kimdi aşağıda haksız şampiyonluk falan çok konuşmayın saygı duyun! Fener hakemler sayesinde lige tutundu ötmeyin!
    Cevapla
  • Emirali. 4 yıl önce Şikayet Et
    Olur canım, sen ötüver bizim yerimize. Canım.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs,hakemler ve tff sayesinde şampiSON olmuştur.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim stadında futbol oynayıp fatih terime laf atacağına sende adam olda avcı efendi seninde adını bir stada bir hastaneye versinler.
    Cevapla
  • atlet 4 yıl önce Şikayet Et
    vay vay kendi mi yaptırdı stadı. boş konuşup yalandan kahramanlar yaratmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle