Aykut Kocaman, Çalımbay'ın gerisinde kaldı!

Konyaspor’da Aykut Kocaman'ın görev yaptığı 22 maçlık dönemin puan ortalaması, Rıza Çalımbay’ın görev yaptığı 12 maçlık dönemin gerisinde kaldı.

Aykut Kocaman, Çalımbay'ın gerisinde kaldı!
Aykut Kocaman, Çalımbay'ın gerisinde kaldı!
GİRİŞ 26.05.2019 11:50 GÜNCELLEME 26.05.2019 11:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ligin 13. haftasında Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman'ın oturduğu Atiker Konyaspor, bu haftadan sonra puan ortalaması ve averaj bakımından Çalımbay’ın döneminin gerisinde kaldı. 

 

 

Konyaspor, ligin ilk 12 haftasında Rıza Çalımbay'ın yönetiminde çıktığı maçlarda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 17 puan topladı. 12 maçta 17 gol atarken kalesinde 14 gol gören Yeşil-Beyazlılar +3 averaj elde etti. 

Konyaspor'da teknik direktörlük koltuğuna 13. haftadan itibaren Aykut Kocaman oturdu. Aykut Kocaman'ın göreve gelmesinin ardından Konyaspor, 22 maçta 5 galibiyet, 12 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 27 puan aldı. Yeşil-Beyazlılar Kocaman’ın görev yaptığı 22 maçta ise 23 gol atıp, kalesinde 24 gol gördü ve -1 averaja sahip oldu. 

 

 

Konyaspor'un Rıza Çalımbay yönetimindeki 12 maçlık dönemde puan ortalaması 1,4 olurken, Aykut Kocaman'lı 22 maçlık dönemde puan ortalaması 1,2 oldu. 

YORUMLAR 6
  • En son osmanlıyım 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin en büyük hocasıdır aykut kocayalan. Her kaybettiği maçtan sonra hakeme yüklenmekte türkiyenin en büyük hocasıdır kocayalan, rakıp takıma hocasına hatta futbolcusuna ve hatta sağlıkçı ve top toplayısına bile laf yetiştirendir türkiyenin en büyük hosacısı kocayalan, her maçtan sonra basının önüne çıkıp kamarala pız verip boş muhabbet yapan türkiyenin en büyük hocasıdır kocayalan, tek yapmadığı şeyde takıma futbol oynatmak işte türkiyenin en büyük hocası aykutKOCAYALAN. ... bir iki hafta daha olsa kesin küme düşerdi konya vesselam...
    Cevapla
  • Konyalı Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Alan varsa bedava verelim.Doktorlar uyku problemi olanlara konyaspor maçına gitmeyi önersinler. Uyku garantili futbol.Pişman olmazsınız.
    Cevapla
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    GSyi durdurdu iki maçta yeter çok bile
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam takımı yaslayıp '1 gol bulursam ne ala yoksa beraberlik iyidir.' kafasıyla oynatiyor takımını. Küme düşen akhisar bile konyadan güzel oynuyor.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    konya halki Rizayi begenmemisti,alin size cevabi...her mac sonu aglayan aykut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle