Okan Buruk depremi! Yollar ayrıldı

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk ile yollar ayrıldı.

Okan Buruk depremi! Yollar ayrıldı
Okan Buruk depremi! Yollar ayrıldı
GİRİŞ 29.05.2019 17:00 GÜNCELLEME 29.05.2019 18:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor'da Okan Buruk ile yollar ayrıldı.

 

 

Rizespor Başkanı Hasan Kartal yaptığı açıklamada "Okan hocamız biraz ailesine zaman ayırmak, ailesiyle beraber olmak düşüncesi gibi mazeretlerinden dolayı İstanbul'u tercih etti. Ben dilerim ki İstanbul'da iyi takımlarımızda hocalık yapsın." dedi.

OKAN BURUK'UN AYRILIK AÇIKLAMASI

 

ÇAYKUR RİZESPOR'UN RESMİ AÇIKLAMASI

Çaykur Rizespor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Okan Buruk’un şehir ve taraftarla bütünleşmenin en büyük örneğini kazandırdığını ve kendisine teşekkür ettiklerini belirtti. 

Teknik Direktör Okan Buruk ile yollarını ayıran yeşil-mavili kulüp kararın ardından internet sitesinden açıklama yaptı. “Okan Hoca’dan zorunlu veda” başlığı ile yapılan açıklamada, belirli süredir devam eden görüşmelerin ardından Okan Buruk’un bugün sözlü olarak kararını taraftara ve camiaya büyük bir üzüntüyle ilettiği ifade edildi. 

Karadeniz ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: “24 Eylül 2018 tarihinde başladığı Çaykur Rizespor Teknik Direktörlük görevinde yaklaşık 8 ay boyunca çok önemli başarılara imza atan Okan Buruk hocamız yeni sezonda aramızda olamayacağını tarafımıza büyük bir üzüntüyle iletmiş bulunmaktadır. Çaykur Rizespor ve Rize şehriyle büyük bir uyum içinde çalışan, görev yaptığı süre içerisinde gerek sportif gerekse sosyal açıdan önemli başarılara imza atan Okan Buruk hocamız ailevi koşulları gereği çok sevdiği Rize şehri ve Rizespor’a veda etmek zorunda kaldığını belirtirken oldukça üzgün olduğunu dile getirmeye özen göstermiştir. Belirli süredir devam eden görüşmelerin ardından sözlü olarak kararını bildiren Okan Buruk hocamız ayrıca duygu dolu cümleler kurarak aradaki bağın ne denli güçlü olduğunu göstermişti. Bir futbol takımının şehir ve taraftarla bütünleşmesinin en başarılı örneğine imza atan Okan Buruk hocamıza teşekkür ediyoruz. Yolun açık olsun güzel insan." 

YORUMLAR 14
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Dobra dobra.... her kelimesi net beyanatlar... doğru karar, doğru yorum, yolun açık olsun okan hoca..
    Cevapla
  • Lta 4 yıl önce Şikayet Et
    Olay paradır bence.ama duygusala olay bağlanmış insan ekmeğini niye biraksinki sağlık sorunu olmadığı sürece yada daha iyi bir iş buldu.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl gs çalıştın bu yıl da Erzurum'a kazık attı, Bu futbol işi değil sadece koskoca tencereden üç kaşık yemeğin hırsa dayalı tanzimidir,, Allah ona da aynı şeyleri yaşatsın,
    Cevapla
  • Kasım kantar 4 yıl önce Şikayet Et
    yaa ne demezsin çok büyük bir deprem taa Yalova dan hissedildi Rize hep böyle yerlerde sürünme ye ne kadar daha devam edecek
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir ile anlaştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle