Okan Buruk'tan Arda Turan açıklaması

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Arda Turan ve Mehmet Topal hakkında transfer açıklamasında bulundu.

Okan Buruk'tan Arda Turan açıklaması
Okan Buruk'tan Arda Turan açıklaması
GİRİŞ 12.07.2019 17:24 GÜNCELLEME 12.07.2019 17:24

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, basında çıkan Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmek istediği haberleri hakkında konuştu.

TRT Spor'a röportaj veren Buruk, Arda Turan'ın kendisi için önemli bir oyuncu olduğunu söylerken son kararı futbolcunun kendisine bıraktıklarını belirtti.

''ARDA'YI KAZANMAYA ÇALIŞIYORUZ''

Okan Buruk, Arda için ''Son zamanlarda yaşadığı sakatlıklar oynamasını etkiledi. Arada antrenmanların arasına almaya çalışıyoruz. Yavaş yavaş takımın seviyesine getirmeye çalışacağız. Başkanımız da Arda için gelen bir şey olursa değerlendiririz dedi. Önemli olan oyuncunun istediği. Arda, takıma yardımcı olma konusunda çok istekli. Yetenekleri zaten tartışılmaz. Biz, Arda'yı kazanmaya çalışıyoruz. Bizim için değerli bir oyuncu. Ben teknik direktörüm, buradaki her oyuncu benim için değerli. Diğer konular başkan ve oyuncular arasında olan konulardır. Ben, Arda'yı en yakın zamanda iyi haline getirmeye çalışacağım.'' sözlerini kullandı.

''MEHMET TOPAL'I DÜŞÜNMÜYORUZ''

Genç teknik adam, Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Topal için de konuşurken ''Orta sahadaki sayımızı tamamladık. Azubuike ile bu sayı tamamlandı. Mehmet Topal için bir girişimimiz yok. Öyle bir düşüncemiz olmadı.'' dedi.

''MEVLÜT ERDİNÇ İLE KONUŞTUK''

Okan Buruk, son olarak Mevlüt Erdinç ile devam etme düşüncelerinin olmadığını söylerken ''Mevlüt ile konuştuk. Elimizde Demba Ba, Robinho, Muhammet var. 3 forvetimiz var. Şu andaki düşüncemiz bu 3 oyuncumuz ile devam etmek.'' şeklinde konuştu.