Aykut Kocaman: 'Galatasaray'a karşı...'

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: 'Galatasaray'a karşı...'
Aykut Kocaman: 'Galatasaray'a karşı...'
GİRİŞ 26.08.2019 00:34 GÜNCELLEME 26.08.2019 00:35
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Aykut Kocaman, "Bu atmosferde bir puan kazandık. Bu bizim için çok önemli ve ilerisi için bize fayda sağlayacak. İlk yarı biraz daha beklediğimizin üstüne geçti. 20-25'ten sonra oyunun kontrolünü biraz daha elimize almayı denemeliydik. Ancak hava sıcaklığı da bizim planlarımızı etkiledi. Ayrıca ikinci yarının başında çok kötüydük. Galatasaray topun hızını ve baskıyı arttırdı, biz de buna çözüm bulamadık. İkinci yarıya başlarken tam tersini düşünüyorduk. Bunu kıramamak gelecek adına olumsuz. Nelerin üstüne yoğunlaşmamız açısından ders vericiydi. Güzel taraf ise golden sonra normal oyunumuza dönmemiz, demek böyle bir şok gerekiyordu." dedi.

Galatasaray deplasmanında puan almanın öneminden bahseden Aykut Kocaman "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra zorlama işler yerine sakin işler yaptık. Son dakikada gelen gol, yapılan doğru işin kazanımı gibi gözüküyor. Galatasaray şampiyonluk tacıyla başladı, içeride kolay ve rahat kazanıyorlar, böyle bir yerden bir puanla ayrılmak sevindirici." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 24
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalesini açıp gol mü yesin. Defans yapmasın diyorsunuz defans futbolun bir gerçeği, suç değil hata değil, kural dışı değil,sadece strateji.Defans yapmak yasaklansın o zaman. Adam Profesyonel, oynatmasın mı takımı.Bakın bakalım Fenerbahçeyi kaç kere yenmiş, GS yi kaç kere yenmiş. Defans yaptı diye eleştiriyorsunuz ya, neden GS son 20 dakika tam defans yaptı. Oynasaydı futbolunu.10 kişi kalmak bahane mi yakışır mı GS ye kaldı ki Diagne nin mali değeri Konyaspora bedel neredeyse.Konya yenilseydi bunların hiçbirini söylemezdiniz.Kaleyi açsınlar gol atın o zaman,hiç oynamasınlar.
    Cevapla
  • Purtaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Çık oyna Galatasarayı sahasında yen alkışlayalım seni ve takımını küçük adam. Ama senin derdin futbol değil, senin derdin G.S ya ben nasıl çelme takarım, Fenere nasıl yalakalık yaparım derdi... Spor kardeşliktir, barıştır, SEN hala savaş yapıyorsun japon askeri gibi... Savaş biteli yıllar oldu küçük adam büyümedin gitti....Futbol adamı ol futbol birilerinin adamı olma.... Konyaspordan kovulduğun gün esamen okunmayacak...UNUTMA SAVAŞ BİTTİ, içinizde nasıl bir kin nefret işlemiş, yazık, Türk futbolun da sizin gibi zihniyetler yerle bir olur inşaallah...
    Cevapla
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenere karşı da böyle oyna da görelim.
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet Okan Bülent De Size Karşı Saglam Oynuyor Bay İsnat!!!
    Cevapla
  • Fanatık 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerde golcü bu duane diagne 2.ligde bile oynayamaz.yonetim nerde.yazik
    Cevapla
  • Mustafa 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ı günahım kadar sevmem ama keşke dün yenselerdi kardeşim 11 kişi defansmi yapılır biraz top oynayın da izleyenlerde zevk alsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle