Erol Bedir'den Fatih Terim ve 19:05 yorumu

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, kendisine verilen 60 gün ve Fatih Terim'e verilen 4 maçlık cezayı canlı yayında değerlendirdi.

Erol Bedir'den Fatih Terim ve 19:05 yorumu
Erol Bedir'den Fatih Terim ve 19:05 yorumu
GİRİŞ 06.09.2019 17:49 GÜNCELLEME 06.09.2019 17:52
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, A Spor ekranlarında kendisine verilen cezayı yorumladı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerini ileten Erol Bedir, kendilerine haksızlık yapıldığını ve cezanın 19.05'te verilmesinin de kabul edilemez olduğunu ifade etti.

 

 

İşte Erol Bedir'in sözleri:

"ADIMI SÖYLESEM CEZA GELİR Mİ?"

"Ne diyeceğimi bilemiyorum adımı söylesem ceza mı gelir bilemiyorum. Disiplin kuruluna sevk edilmemiştim hiç. Mustafa Cengiz'e katılıyorum, centilmenliğe aykırılık nerede var, bir belirti yok. Disipline sevk edildim. Süreç devam ediyor, işin takibi var. Çok da fazla konuşmak istemiyorum. Galatasaray'ın hocasına verilen ceza için de bir şey söylemeyeceğim. Onlara da geçmiş olsun diyorum. Kendimizi baskı altında hissediyoruz. Bana göre mağdur edilen, kıyıma uğrayan biziz. 3 oyuncumuz atıldı, iki ay hak mahrumiyeti aldım. İnşallah Tahkim yanlıştan döner. Böyle konuşmalardan iki ay ceza alan başka başkan var mı, bakın bakayım. Hakaret olsa başka bir şey olsa kabul ederim."

"BİZİM CEZALAR KONUŞULMUYOR"

"Sportmenliğe aykırıdan ceza var. Hangi kelime sportmenliğe aykırı o da belli değil. Galatasaray'a verilen cezalar konuşuluyor ama bize verilen cezalar konuşulmuyor. Baskı dediğim aynı zamanda medya baskısıdır. Çok büyük yatırım yapan kulüplerimiz var. Onların ayrıcalıkları var, medyada onları savunanlar var, Anadolu'da sessizlik var. Kayseri de bunlardan biri. Bu gidilen yol iyi değil. Adalet herkese lazımdır. Hakemler de hata yapabilir, bazı konular var ki iş artık çığırından çıkıyor. Konuşmazsak da demek ki kaderimize razıyız oluyor, Kayserispor bunu hak etmez"

"19:05'TE AÇIKLANMASINA TEPKİDE HAKLILAR"

"19:05'te açıklama geldi. Ateş düştüğü yeri yakar. Eğer 19.66'da kuruluşumuzda bana ceza verilseydi ben de tepki gösterirdim. 1905 Galatasaray'ın kuruluşu. Eğer talihsizlik ve şans değilse o insan bulunup ceza verilmeli. İşin aslını bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum. Galatasaray'da Fatih Terim'e ve hocasına geçmiş olsun diyorum. Bizim de haklı olmamıza rağmen futbolumuzun kavgalarla, atışmalara değil adalete ihtiyacı vardır."

YORUMLAR 36
  • Cimbom 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsunbütüksün başkan açıklaman payidar görsün türkiye fıtbol fedarasyonu başkanı gör gör fenerli başka görrrrr
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Açıklanma saati derin GS işi. GS geçen sene bu derinler ile şampiyon oldu. Bu derin GS lilerin çalışma mantığını anlamazsanız işiniz zor. Azıcık akıllı olun.
    Cevapla
  • GS li 4 yıl önce Şikayet Et
    19.66 diye bir saat yok doğru ama adam atıfta bulunuyor.maçı stadda izleyen biri olarak kayserispora kıyım yaptı hakem resmen.kayseri bnm şehrimin takımı ama bn GSlıyım.BİZİM HAKEME İHTİYACIMIZ YOK BU TİP DAVRANIŞLAR HEM GS YE HEMDE FUTBOLA ZARAR VERİYOR. BİZİM BU KADRO 15 PUAN GERİYE BİLE DÜŞŞE ŞAMPİYON OLUR ZATEN.
    Cevapla
  • ben 4 yıl önce Şikayet Et
    bakin 1905 de aciklama yapmasi normal bunudq kimse federasyon baskanindan izin almadan acikliyamaz federasyon baskani fanatik fenerbahceli daha ne bekliyebilirsiniz bu adamdan
    Cevapla
  • Akif emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim yine haklı çıktı adamlar çok iyi organize olmuşlar 19:05 kesinlikle tesadüf değil subliminal mesaj gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle