Beşiktaş - Başakşehir maçında tartışılan pozisyon!

Beşiktaş ile Medipol Başakşehir'in 1-1 berabere kaldığı mücadeleye ilk yarının son anlarında yaşanan pozisyon damga vurdu.

Beşiktaş - Başakşehir maçında tartışılan pozisyon!
Beşiktaş - Başakşehir maçında tartışılan pozisyon!
GİRİŞ 23.09.2019 22:57 GÜNCELLEME 23.09.2019 22:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Karşılaşmada ilk yarının son anında Medipol Başakşehir'in geliştirdiği atakta hakem Suat Arslanboğa'nın verdiği karar, konuk takımdan yoğun itiraz gördü.

 

 

Maçın 45+1. dakikasında ani gelişen atakta ceza sahasına hareketlenen Guldbrandsen, savunma oyuncusu Douglas ile girdiği ikili mücadele sonucunda yerde kaldı. Hakem Suat Arslanboğa, pozisyonun ardından Beşiktaş lehine faul kararı verdi. Medipol Başakşehir'in teknik heyet ve futbolcuları, pozisyonda Douglas'ın faul yaptığını ve bariz gol şansını engellediğini öne sürerek siyah-beyazlı futbolcunun kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde itiraz etti.



Bu pozisyonun ardından Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına başvurmadan ilk yarıyı bitiren hakemin etrafında toplanan turuncu-lacivertliler itirazlarını sürdürdü.

Hakem Suat Arslanboğa, itirazlar nedeniyle konuk takımdan İrfan Can Kahveci ile yedek kulübesinden Uğur Uçar ve yardımcı antrenör Stjepan Tomas'a sarı kart gösterdi.

 

 

YORUMLAR 23
  • CİMBOMUN NEFERİ 4 yıl önce Şikayet Et
    burada da mı bjk kollanmıyor ne oldu fiko konuş bekliyoruz geçen sene kenarbahçenin durumuna düşeceksiniz sonunuz aynı olacak ezikler
    Cevapla
  • Muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu yemedi değil mi ? neden VAR a gitmiyorsun. Çünkü gitsen yanlış karar verdiğin görünecek değil mi ?
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Pozisyonda hakem doğru karar verdi..faulu Başakşehirli oyuncu yapıyor pozisyonu nerenizle izliyorsunuz.. Rıdvanin her söylediği doğru kabul edilecekse vara onu oturtsunlar madem..
    Cevapla
  • Wes 4 yıl önce Şikayet Et
    Lig fesih edilsin bukadar saçmalık olmaz
    Cevapla
  • BAYRAM 4 yıl önce Şikayet Et
    mALATYALILAR ERMAN TOROĞLUNDAN nefret ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle