Kocaman o soruya cevap veremedi! "Zor, yıpratıcı..."

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kayserispor karşısındaki galibiyetin sadece 3 puan olmadığını, ilerleyen günler için moral ve özgüven yaratacağını belirtti.

Kocaman o soruya cevap veremedi! "Zor, yıpratıcı..."
Kocaman o soruya cevap veremedi! "Zor, yıpratıcı..."
GİRİŞ 29.09.2019 18:12 GÜNCELLEME 29.09.2019 18:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 6'ncı haftasında İttifak Holding Konyaspor sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligde takımların birbirine çok yakın olduğunu ve zor maçların oynandığını kaydetti. Kayserispor maçının zor olacağını bildiklerini ifade eden Kocaman, oyuncularını, maçın bitiş düdüğüne kadar istekli bir şekilde kaliteli oyun oynadığını ifade ederek tebrik etti. Kocaman, Kayserispor karşısındaki galibiyetin sadece 3 puan olmadığını, ilerleyen günler için moral ve özgüven yaratacağını belirtti.

500 MAÇ SORUSU

Teknik direktörlükte 500'üncü maçına çıktığı hatırlatılıp, bundan sonra da yeni bir 500 gün olacak mı? yönündeki soruya  Kocaman, "Zor. Bundan sonrası bizim için yıpratıcı bir dünya. Oynarken de, oynatırken de çok farklı. Kazancı, prestiji çok güzel ama yıpratıcı bir süreç" dedi.

Kocaman, penaltı pozisyonunun sorulması üzerine de hakem için zor bir karar olduğunu; ancak doğru bir karar verdiğini belirtti.   

YORUMLAR 2
  • Md1983 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam
    Cevapla
  • Çelebi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Konyasporda insallah nice 500lere. .
    Cevapla