TFF, kural hatasıyla ilgili kararını verdi

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve MKE Ankaragücü'nün kural hatası itirazlarının reddedildiğini duyurdu.

 TFF, kural hatasıyla ilgili kararını verdi
TFF, kural hatasıyla ilgili kararını verdi
GİRİŞ 01.10.2019 16:43 GÜNCELLEME 01.10.2019 17:51
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçında kural hatası yapıldığı nedeniyle mücadelenin tekrarına yönelik yaptığı başvuru hakkındaki kararını verdi.

BAŞVURULAR REDDEDİLDİ! 

 

 

TFF Yönetim Kurulu, Fenerbahçe'nin iki pozisyondaki kural ihlali iddiasıyla yaptığı başvuruyu reddetti. Bu kararla birlikte lig, aynı şekilde devam edecek.

Fenerbahçe, maçta 2 kural hatası olduğu iddiasıyla TFF'ye başvuru yapmıştı. 45+2'de tacın el değiştirmemesi ve 47. dakikada Cisse'nin Altay aut atışı kullanırken ceza sahasından çıkmaması nedeniyle maçın tekrarı talep edilmişti.

TFF'NİN AÇIKLAMASI:

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda, 16 Eylül 2019 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe A.Ş. müsabakası ile ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'nün yapmış olduğu başvuruyu değerlendirdi ve müsabakada kural hatası olmadığına karar verdi.
 
Yönetim Kurulu, toplantıda MKE Ankaragücü Kulübü'nün 21 Eylül 2019 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. ile MKE Ankaragücü arasındaki maçta kural hatası yapıldığına dair başvurusunu da reddetti.

YORUMLAR 41
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    kural hatası olduğunu herkes gördü biliyor ama neden kabul edilmedi.maç 1-1 kaldığı yerden tekrar oynanmalıydı. o kural hatası yüzünden fb li oyuncuların morali bozuldu haksız yere 2 gol yedi. hata olmasaydı fb yenerdi alanyasporu. bu hakkını ileride alacaktır fb.
    Cevapla
  • faik 4 yıl önce Şikayet Et
    eğer fb nin alanya maçında kural varsa, ankaragücü maçında da kural hatası var. Aynı durum Beşiktaş 'ın gazişehir maçında taç yanlış atılmış ve taç atışı sonunda Beşiktaş 10 kişi kalmıştır. Bu hataların hepsine kural hatası derseniz bu lig hiçbir zaman bitmez.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçda Kural Hatası var! ama Tahminimde yanılmadım? Fenerbahçeye gelince Kurallar filan işlemiyor?.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    GS ve BJK maclari zamaninda tekrarlanmisti. Mevzu FB oldumu karara tabiki sasirmadim.
    Cevapla
  • Trabzonspor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bıraksınlar bu işleri Trabzonspor'un en az 6 tane şampiyonluğu çalındı...
    Cevapla
  • Cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    Olduğu hileli şampiyonluklara ne demeli..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle