Konyaspor'dan Aykut Kocaman kararı!

Konyaspor, Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a elenmelerinin ardından 'Bedel ödenmeli' şeklinde konuşan Aykut Kocaman'a destek verdi.

Konyaspor'dan Aykut Kocaman kararı!
Konyaspor'dan Aykut Kocaman kararı!
GİRİŞ 31.10.2019 13:05 GÜNCELLEME 31.10.2019 13:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Konyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

Türkiye Kupası’ndan elenmemiz beklemediğimiz bir durumdu. Bir üst tura çıkamamak hem bizi hem de camiamızı derinden üzdü. Başta Sayın Hocamız olmak üzere hepimizi sonuçtan daha çok futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadele hayal kırıklığına uğrattı. Ancak bir an önce bu maçı unutup lige geri dönmek durumundayız.

Son haftalarda aldığımız sonuçlar nedeniyle hedeflerimizden biraz uzaklaşmış gibi görünüyoruz. Bu açıdan baktığımızda üst sıralara yükselmek ve orada tutunmak için Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçını muhakkak kazanmamız gerekiyor. 

 

 

Konyaspor Yönetim Kurulu olarak mevcut durumla ilgili yaptığımız değerlendirme sonrasında bir kez daha Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman’ın yanında olduğumuzu güçlü bir şekilde ifade ediyoruz. Her şeyin farkındayız. Gelişmeleri yakından takip ediyor, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda teknik heyetimizle gerekli istişareleri yapıyoruz. Bu istişareler neticesinde yol haritamızı belirledik. Şu an için ara transfer dönemine kadar elimizdeki kadro ile mücadele edip en iyisini yapmak zorundayız.  

Bu süreçte camiamızla birlikte omuz omuza vererek dünü bir kenara bırakıp sezonun ilk yarısının sonuna kadar Süper Lig’de oynayacağımız maçlara odaklanmalıyız. Bu vesileyle Cumartesi günü evimizde oynayacağımız Gençlerbirliği maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyor, her zaman olduğu gibi yine müsabakanın son düdüğüne kadar takımımıza destek vermelerini istiyoruz.

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR KULÜBÜ

YORUMLAR 11
  • ibrahim açıksöz 4 yıl önce Şikayet Et
    Konya dahil tüm kulüplerin genç oyunculara yönelmeleri gerek 33-34-35 yaşında futbolcularla çok yavaş hucumlarla kazanamazsınız asla yavaş futbol anlayışıyla gelişmek mümkün degil yaş ortalamaları ve avrupanın çöplerini toplamayı bırakın artık konyanın kadrosu vasat çıkıp aykut mu oynayacak gol atacak bu sene düşer bence konya
    Cevapla
  • Izzollu 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykuta laf eden futbol cahilidir adam 50 bin liraya futbolcu bulup oynatiyo hatasi varsa ben yaptim diyo fatih terim gibi kivirmiyo
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Hoca bırakırsa bu takım kümeye düşer. Vasat bir kadro. 2.lig topçular... Konyaspor üst düzey futbolcu almalı. Aykut Kocaman ile 5-6 yıl devam edilmeli...
    Cevapla
  • Refik 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bu teknik direktörlüğü artık Aykut! Zorla değil işte yapamıyorsun. Kaç senedir bu işi yapıyorsun üstüne bir taş koyamadın. Git bir kanala yorumculuk yap,diğerleri gibi atıp tut paranı kazan!
    Cevapla
  • Mehmet Çiğdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne var bu aykutta rızayı gönderen yönetim aykuttan neden tırsıyor her zaman kurtarıcı sergen bulunmaz inşallah bu düşmez bu takım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle