Kemal Özdeş: Avrupa'da buna penaltı verilmiyor

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Kemal Özdeş: Avrupa'da buna penaltı verilmiyor
Kemal Özdeş: Avrupa'da buna penaltı verilmiyor
GİRİŞ 08.11.2019 23:22 GÜNCELLEME 08.11.2019 23:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal
Özdeş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"BENCE PENALTI AMA..."

Hakem Ali Palabıyık'ın kararlarını değerlendiren Kemal Özdeş, "Her şey istediğimiz gibi gidiyordu, sonra 2. penaltı ve kırılma anı, üst üste 2 sarı kart ve kırmızı. Hakemimiz aynı eyleme 2 sarı kart göstererek oyuna müdahale ediyor. Baktığında bence de penaltı ama sürekli bakarsan, atacak bir neden bulursun, bence bu çok anlamlı değil." dedi.

"AVRUPA'DA PENALTI VERMİYORLAR"

Kemal Özdeş sözlerini, "2-2'yi de bulduk, ardından çok kısa sürede golü yemek sıkıntı yarattı. Zorunlu değişiklikler sonrasında oyuna müdahale edemedik. Üzülüyorum, bakıyorum ilk penaltı pozisyonuna, kimseyi eleştirmiyorum, akşam bakacaklar ve teması görecekler ve penaltı diyecekler ancak Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde buna penaltı vermiyorlar. Yusuf'un sakatlandığı pozisyonda 4. hakem geliyor bana bileği burkuldu diyor, ona da git bir bak, ona niye bakmıyorsunuz? Kötü yani bunlar." ifadeleriyle sürdürdü.

Ülke futbolunun gelişmesi gerektiğini vurgulayan Özdeş, "Verdiğimiz mücadelenin ardından buradan puan alamamak beni üzdü. Bugün bu futbolla maçı statta izleyen taraftarlar da mutsuz ayrıldı. Bu ülkede gelişime ihtiyaç var, Anadolu takımları da bunun içinde olacaklar. Bu maçları kaliteli yönetmek futbola da katkı sağlayacak, yoksa Avrupa'dan mutsuz dönmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 13
  • İrfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kemal hoca Malatya maçının ardından Malatya nın hakkı yenildi deseydin bu hafta dediklerin kâle alınırdı.
    Cevapla
  • Veysel Yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Kemal hocam.... Bence bazı oyuncuların; 1. penaltıyı yapan Hayradinoviç, 2. penaltıdan sonra kendisini zorla attıran Hafez, maçın son 10 dakikasında çok kolay topları birbirlerine vermek yerine dağa taşa atan oyuncuların maçı gizlice satmışlar....
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Zırvalamayalım hoca buz gibi penaltı ikiside
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Figuransınız Kemal Hoca ne konuşsanız sallamazlar yine bildiklerini yaparlar...önemli olan 3 takımın ne dediği.
    Cevapla
  • Gündüzbeyli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ettiğinizi çekiyorsunuz, geçen haftayı hatırla, Malatyasporu hakkını hakemle bir olup gasp ettiniz, bugün çıkmış hakemi şikayet ediyorsunuz. Allah geçen haftanın hesabını bu hafta sizden sordu, biraz düşün konuşmalarına dikkat et. Adaletse herkese adalet Kemal bey.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle