Ülke puanında büyük fırsatı geri çevirdik!

Avrupa'da bir tek Medipol Başakşehir yüzümüzü güldürürken, ülke puanında Ukrayna ile olan puan farkını kapatma şansını kaçırdık.

Ülke puanında büyük fırsatı geri çevirdik!
Ülke puanında büyük fırsatı geri çevirdik!
GİRİŞ 09.11.2019 10:31 GÜNCELLEME 09.11.2019 10:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Avrupa'da Başakşehir dışında sahaya çıkan Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor yine isteneni veremedi. Beşiktaş ve Trabzonspor rotasyonlu kadrosuyla mağlup olurken, Galatasaray ise Real Madrid karşısında fiyasko yaşadı. Üç büyük ekipten ikisi ligi Avrupa'ya tercih edince  2021-22 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılımı direkt etkileyecek olan ülke puanında da büyük fırsatı geri çevirdik.

Şu anda Türkiye, ülke puanı sıralamasında 31 bin 800 puanla 11. durumda. Bir üstümüzdeki Ukrayna takımları çıktıkları üç maçtan 3 puan çıkardı. Avusturya ekipleri ise iki maçtan 3 puan buldu. Bizim 4 takımımız ise 4 maçtan 3 puan çıkararak Ukrayna ile puan farkını da kapatma fırsatını kaçırdı. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor toplamda 12 maçta sadece 2 puan alabildi. Medipol Başakşehir ise tek başına 7 puan topladı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURDU

Avrupa Ligi'nde Wolfsberger'e karşı üç puanla İstanbul'a dönen Medipol Başakşehir ise bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Turuncu-lacivertliler ülke puanı sıralamasında hemen arkamızda 12. sırada bulunan Avusturya'nın bir ekibi olan Wolfsberger'i geçerek arkamızda bulunan Avusturya ile olan farkın da kapanmasını engelledi. Ülke puanında tam anlamıyla dökülen ekiplerimiz bu sezon toplayamadıkları puanlarla 22 ülkenin gerisinde kalmamıza sebep oldu. Bu sezon Avrupa'da sahaya çıkan 5 takımımız 3.200 puan toplayabildi. Beşiktaş sıfır puanla son sırada yer alırken, Galatasaray ve Başakşehir 5'er, Trabzonspor 3.5, Yeni Malatyaspor ise 2.5 puanlık etki edebildi. Galatasaray'ın kazandırdığı 5 puanın 4'ü Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı için verilen bonus miktarı oldu.

 

 

YORUMLAR 16
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs yi hakem yardımıyla Avrupa ya gönderirsen olacağı budur inşallah 0 puan toplayıp rezil oluruz
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Son bir kaç yılda en çok ülke puanını Beşiktaş kazanmıştır, bunu inkar eden olamaz, ta ki gs nin şampiyonluk çalma filimleri başlayana ve avcı truva atını siyah beyaz camianın içine yerleştirilene kadar.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    alin size organize isler. Fenerde ve tff de suc aramayin
    Cevapla
  • Servet 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet yoksa fener 1. Liğ de şampiyonluk kovalıyor olacaktı şimdi.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hak edilmemiş şampiyonluk ve üst sıraların küçük takımları bu kadar olur..
    Cevapla
  • Harbi 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam diyor ki maçı kaybettik ama gençleri kazandık şaka gibi yaa, madem gençleri kazanacaksın ligde oynatsana daha 25 maç var telafi edebilirsin avrupanın telafisi mi var, ufuk yoksunu herifler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle