Moussa Sow'un şampiyonluk favorisi

Senegalli futbolcu Moussa Sow, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk için favorisinin, eskiden formasını giydiği Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Moussa Sow'un şampiyonluk favorisi
Moussa Sow'un şampiyonluk favorisi
GİRİŞ 09.11.2019 13:58 GÜNCELLEME 09.11.2019 13:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye kariyerinde Fenerbahçe, Bursaspor ve Gaziantep FK takımlarında oynayan Sow, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Gaziantep FK ile olan sözleşmesinin tamamlanmasının ardından herhangi bir kulüple anlaşmadığını hatırlatan Sow, futbol oynamaya devam etmek istediğini, bu sebeple bireysel antrenmanlarını aksatmadan sürdürdüğünü bildirdi. Transfer olmak için ocak ayını beklediğini belirten 33 yaşındaki forvet, bir kulüp ismi vermek için henüz erken olduğunu dile getirdi. 

Eski takımı Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki durumunu değerlendiren Sow, "Fenerbahçe'nin bu sezonki durumundan memnunum. Güzel devam ediyorlar. Özellikle orta saha ve hücum hattı için tecrübeli ve iyi oyuncular transfer ettiler." diye konuştu. 

Şampiyonluk için Fenerbahçe'yi favori gördüğünü vurgulayan Sow, "Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum. Son maçlarda mağlubiyetler de aldılar ancak bir seri buldukları takdirde umut ediyorum ki şampiyon olacaklar." şeklinde görüşlerini aktardı.

Sarı-lacivertli takımın forvet oyuncusu Vedat Muric'in performansını da değerlendiren Sow, "Fenerbahçe'de uzun zamandır golcü sıkıntısı vardı. Vedat Muric'i çok iyi buluyorum. Sahaya hükmediyor ve gollerini de atıyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Purtaş 4 yıl önce Şikayet Et
    F. B olur olmaz sanane Bursaspor da oynar iken son dakika da fener forveti gibi attığın gol unutulmadı, Futbolun yüzkarası sınız. Kirlisiniz, yazık. Defolun ülkenize entrika yalan dolan şaibe orada çevirin.
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    bilemedin sow yeni lider ve şampiyon sivas
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    tff ile işbirliği yapan gs olacak değil ya
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    kendinizi tarif etmişsin
    Cevapla