Süper Lig ekibinden kural hatası başvurusu!

Gaziantep FK, Gençlerbirliği maçında 'kural hatası' yapıldığı gerekçesiyle TFF'ye başvuracağını açıkladı.

Süper Lig ekibinden kural hatası başvurusu!
Süper Lig ekibinden kural hatası başvurusu!
GİRİŞ 27.01.2020 16:16 GÜNCELLEME 27.01.2020 16:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan açıklamada, hakem hatalarının kulüp ve taraftarları hayal kırıklığına uğratmaya devam ettiği belirtildi.

Türk futboluna ve değerlerine büyük saygı duyulduğunun aktarıldığı açıklamada, "Kulübümüz, ülkemizde kullanılmaya başlanan 'VAR' sistemine rağmen haftalardır süregelen ve sonucu direkt olarak etkileyen hakem hatalarından dolayı ne yazık ki kritik puan kayıpları ve bunun doğal sonucu olarak maddi zarara uğramaktadır." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada kulübün sezon başından beri benzer durumları yaşadığı ileri sürülerek, şu görüşler paylaşıldı:

"Gaziantep Futbol Kulüp olarak, sezon başından bu yana birçok kez canımız yanmış olsa da hakemlerimize olan inancımızdan ve Türkiye Futbol Federasyonuna olan saygımızdan dolayı sessizliğimi korumayı başarmıştık. Ancak Gençlerbirliği maçında yaşanan penaltı pozisyonundaki kararın 'kural hatası' olduğu konusunda Türkiye Futbol Federasyonuna gerekli başvuruları yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Açıklamada, Merkez Hakem Kuruluna da çağrıda bulunularak, şunlar kaydedildi:

"Son zamanlarda Süper Lig'de birçok güzide kulübümüzün, hakem hatalarından dolayı yaptığı açıklamaları ve bu ortamın Türk futbolumuza zarar verdiği düşüncesini taşımaktayız. Bu doğrultuda Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulumuza çağrıda bulunarak, Kulüpler Birliği nezdinde yaşanan hatalarla ilgili tüm kulüp temsilcilerimizle bir toplantı gerçekleştirilmesini talep etmekteyiz."

Süper Lig'in 19. haftasında Eryaman Stadı'ndan oynanan karşılaşmayı ev sahibi Gençlerbirliği 1-0 kazanmıştı.

YORUMLAR 2
  • Ahmmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Özetleri izledim de Antepin hakkını yemişler.penaltısını vermemişler golünü saymamışlar.daha ne olacak birde var var.olmasaymış rahatça istedikleri galip gelir
    Cevapla
  • Metin arsel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bidaha izleyin. Olmazsa var a gidin.
    Cevapla