Çalımbay: 'Eksiklerimiz olunca sıkıntı yaşadık...'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 1-1 biten Çaykur Rizespor maçının ardından konuştu.

Çalımbay: 'Eksiklerimiz olunca sıkıntı yaşadık...'
Çalımbay: 'Eksiklerimiz olunca sıkıntı yaşadık...'
GİRİŞ 27.01.2020 22:51 GÜNCELLEME 27.01.2020 22:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 19. haftasının kapanış maçında Rizespor ile kendi evinde 1-1 berabere kalan lider Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"ÇOK BÜYÜK EKSİKLERİMİZ VARDI"

Takım içi eksiklerin kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen Çalımbay, "Her zaman istediğin oyunu oynayamayabilirsin. Benim sezon başından beri tek korkum eksik arkadaşlarımızın olması. Çünkü dar bir kadromuz var. İlk yarı Rizespor çok iyi kontrol etti bizi ona rağmen 2-3 tane net pozisyon yakaladık. İlk yarı istediğimiz oyun olmadı, en büyük nedeni de rakip. Golü yemeyi beklemiyorduk. Beklemediğimiz anda oldu, görmedik bile. İkinci yarıda ise oyuncularımızın yerini değiştirdik. 5 eksiğimiz vardı bugün bizim. Diğer takımlar için fark etmese bile bizim için büyük eksikler oluyor bunlar. Sonradan girip oyunu değiştiren arkadaşlarımız var tabii ki ama tam kadro olduğumuz zaman maçlarda daha iyi oluyoruz. Oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler, inanılmaz mücadele ettiler. Daha çok maçımız var. Antep var, Başakşehir var, Trabzonspor var... Belki bir iki transfer yapacağız. Gelecek arkadaşlarımız gelince daha da iyi oynayacağız. Son 25-30 dakika mükemmel oynadık. Bizim oynamamız gereken oyun bu." dedi.

"EKSİK OLUNCA SIKINTI YAŞIYORUZ"

Yatabare'nin kendi mevkisinde oynamadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Yatabare kanat oyuncusu değil. Ancak bugün eksiklerimiz yüzünden kanat oynamak zorunda kaldı. Yasin'i aldık ama daha hazır değil. 2-3 hafta sonra bambaşka bir Yasin görebiliriz. Eksiklerimiz olunca sıkıntı yaşıyoruz. Bizim böyle 2 tane eksik oynadığımız maç var birisi Gençlerbirliği, birisi bu maç. O maçta da 90 artılarda gol attık yine." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 2
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşa karşı kurt kesilmiştiniz ne oldu rızaaaa
    Cevapla
  • Berat 4 yıl önce Şikayet Et
    Canın sağolsun yiğido
    Cevapla