Nihat Özdemir: Orada acı bir deprem olmuş...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ertelenen Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçıyla ilgili olarak konuştu.

Nihat Özdemir: Orada acı bir deprem olmuş...
Nihat Özdemir: Orada acı bir deprem olmuş...
GİRİŞ 28.01.2020 10:07 GÜNCELLEME 28.01.2020 10:08
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Özdemir erteleme kararı nedeniyle birilerinin hedef gösterilmesinin ve bu konuda polemik yaratılmasının doğru olmadığını belirterek, şu açıklamaları yaptı:

 

 

"Biz yönetim olarak kararımızı verdik. Ve biz onun doğru bir karar olduğuna inanıyoruz. Bizi ne Fenerbahçe ne Galatasaray ne Beşiktaş ne Trabzonspor’un çıkarları ilgilendirmez. Biz Türk futbolu için doğru kararları almakla mükellefiz. Bunlar iş değil. Biz Türkiye’nin futbol vizyonuna uygun davranırız. Orada acı bir deprem olmuş. Sadece futbol değil, bütün spor organizasyonları iptal edilmiş. Kimse böyle bir ortamda futbol oynamayı düşünmez, ondan keyif almaz. Bunun oynanması için ısrarcı olanları da anlamıyorum. Biz doğru bildiğimizi yapıyoruz. Arkadaşlarla oturduk, tüm yönetim kurulu üyelerimizle Pazar günü incelemesini yaptık ve bu kararı aldık. Rakibine jest yap diye bir kampanya var. Buna da herkesin önem vermesini diliyoruz."

Elazığ'da yaşanan ve çevre illerde hissedilen 6,8'lik deprem nedeniyle; Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesine karar vermişti.

 

 

Bu kararın ardından Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'e konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in, "Federasyon'dan bizi aradılar ve Trabzonspor’un gelmek istemediğini ilettiler. Bizden de erteleme talebinden bulunmamızı rica ettiler. Ancak biz maçın oynanmasını istedik. Buna rağmen tek taraflı olarak erteleme kararı çıktı. Trabzonspor gelmek istemiyor diye maç mı ertelenir?" açıklaması bomba etkisi yarattı.

Gevrek'in bu açıklamaları Twitter'da 'trend topic' listesine girerken; Fenerbahçe Kulübü konuyla ilgili olarak TFF'yi hedef alan bir açıklama yayınlamış Trabzonspor'dan da sert bir yanıt gelmişti.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 27
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık beşiktaş ve galatasarayıda ağzına dolamış, sorun adil gevrek ve fenerbahçenin bildirisidir
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet Malatya ve çevresinde can derdinde, başkalarını düşünüp nasıl faydalı olabiliriz diye kendilerini duruma odaklarlar, siz de gidip bu ortamın içinde çocuklar gibi bağırıp bir de şarkılar söyleyeceksiniz ha ? Utanmazsalar, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman deprem kuşağında olan bütün şehirlerdeki maçlar iptal edilmesi lazım. tff sen ne zamandan beri depremin nerede olacağını biliyorsun
    Cevapla
  • ts li 4 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Burada erteleme değil sonrasında olışturulan yalan rüzgarı konuşulmalı. Malatya başkanı kimin maşalığını yapıyor açıklamalı.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Deprem olduğu gün yada ertesi gün alırsın kararını tüm maçları ertelersin doğrucu davut öyle olunur..yok o gitti bu gelmedi o oldu olmadı hepsi federasyonun iş bilmezligi gerisi fasa fiso..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle