Emre Akbaba PFDK'ya sevk edildi

Emre Akbaba ve 13 Süper Lig kulübü, Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

Emre Akbaba PFDK'ya sevk edildi
Emre Akbaba PFDK'ya sevk edildi
GİRİŞ 07.02.2020 18:04 GÜNCELLEME 07.02.2020 18:09
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Süper Lig'den 13 kulüp ile birlikte Galatasaray'dan Emre Akbaba'nın da aralarında olduğu birçok oyuncu ve birçok menajer, Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'na aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

 

 

Galatasaray'da Emre Akbaba'nın sevk edildiği Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 17/1-b ve 22. maddesince çıkabilecek cezalar;

- İhtar
- 35.000.-TL para cezası (Artabilir)
- Hak mahrumiyeti cezası

 

 

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA VE SEVKLER

11- FRAPORT-TAV ANTALYASPOR Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3, 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

12- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

13- ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

14- DEMİR GRUP SİVASSPOR Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3, 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

15- GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3, 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

16- GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.'nin "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın, 11/3, 14/5, 18/b-ç, 19/1 ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

17- GÖZTEPE A.Ş. Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3 ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

18- HES KABLO KAYSERİSPOR Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3, 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

19- İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın,11/3,18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

20- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FUTBOL Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 11/3, 19/1 ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

21- MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

22- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

23- YUKATEL DENİZLİSPOR Kulübü'nün "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın, 18/b-ç ve 23. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

YORUMLAR 27
  • Denizli sevdalısı 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar siz neyi tartışıyorsununz fb nin nihat özdemiri var...
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Özdemir ( Bay Zorlu ) : Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur. Bay zorlu kuvvetliyim beni yıkamazsınız şampiyon yenerbahce demiş.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    tabiki evdeki hesap çarşıya uymadı gs farkı 5 puana indirince kukla federasyon napcanı şaşırdı
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    ZORLU GALATASARAY a gözdağı herşeyi karıştırmayın canınızı yakarız iması ADALET AHLAK
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Fikrimi değiştiriyorum, şampiyon Fenerbahçe olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle