Baiano: Galatasaray deplasmanı zor olacak

Gençlerbirliği'nde forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabiricio Baiano, Brezilya basınına Gençlerbirliği ve Süper Lig'deki durumu ve hedeflerini anlattı.

Baiano: Galatasaray deplasmanı zor olacak
Baiano: Galatasaray deplasmanı zor olacak
GİRİŞ 24.02.2020 17:49 GÜNCELLEME 24.02.2020 17:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de son dönemde başarılı bir süreç geçiren Gençlerbirliği'nde Baiano takımın durumu için; "Lig yarışında iyi bir ivme yakaladık ve bu takım için önemliydi. Gelecek haftalarda, bu performansı sürdürmek istiyoruz ve sıralamada daha yukarıya tırmanmak istiyoruz. Son dönemdeki başarılı yükselişimizden, takım olarak memnunuz" dedi.

 

 

"DEPLASMANDA MAĞLUP EDİLMESİ ZOR BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ"

Süper Lig'de pazar günü Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği'nde Baiano, bu maç ile ilgili de yorumlarını paylaştı.

 

 

Galatasaray'ın mağlup etmesi zor bir takım olduğunu belirten Baiano; "Deplasmanda mağlup edilmesi zor olan, yüksek seviye bir takımla karşılaşacağız. Önümüzdeki haftalarda, bize motivasyon ve öz güven verecek bir galibiyet almayı umut ediyoruz" dedi.

Teknik direktörlüğünü Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı Gençlerbirliği, ligin ikinci yarısında çıktığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Gençlerbirliği Lig'de, 27 puan ile 10. sırada bulunuyor.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabricio Baiano, bu sezon takımı ile 18 Süper Lig maçına çıktı. Sezon başında Maritimo'dan transfer edilen Brezilyalı takımına gol veya asist katkısı yapamadı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • hahaha 4 yıl önce Şikayet Et
    sen gs ye kolaylaştır maçı bir penaltı ;)
    Cevapla