LG G3 hakkında her şey

LG'nin uzun zamandır beklenen akıllı telefonu G3 resmiyete kavuştu. Yüksek ekran çözünürlüğü ve Lazer odaklı kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken yeni G3, rakiplerini kıskandıran özelliklere sahip.

GİRİŞ 28.05.2014 17:00 GÜNCELLEME 28.05.2014 17:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fuat Öner'in haberi

Teknoloji severlerin merakla beklediği LG G3 Londra, New York, San Francisco, Seul ve Singapur'la birlikte İstanbul'da da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. LG'nin G2'de yakaladığı başarıyı devam ettirmek istediği G3 teknik özellikleriyle piyasadaki diğer firmaların amiral gemileriyle yarışacak durumda. LG G3'ün en sıkı rakipleri ise Apple iPhone 5S, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia z2 ve HTC One (M8)

EKRANIYLA BİR ADIM ÖNDE
Yüksek çözünürlüğe sahip ekranıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran G3, sunduğu yüksek ppi değeriyle rakiplerini geride bırakmayı başardı. G3'ün en yakın rakibi Xperia z2 442 ppi'lık ekrana değerine sahip.

13 MEGAPİKSEL KAMERA
13 megapiksellik arka kamerayla kullanıcıların karşına çıkan G3 OIS (Optical Image Stabilization) teknolojisine sahip. HTC'nin M8 modelinde kullandığı derinlik algılayıcı ve odak yardımı sunan sensörüne karşı LG lazer odaklama teknolojisine yer vermiş durumda. LG bu sistemin çok hızlı ve doğru netlik sunduğunu iddia ediyor. 2.1 megapiksellik ön kamera sunan G3 selfie çekimler için geniş görüş açısı sunuyor. Ayrıca gece çekimleri için flaşa alternatif bir çözüm bulan LG Selfie çekimlerde beyaz bir çerçeve açarak ışık sağlıyor.

SUYA VE TOZA KARŞI DAYANIKLI DEĞİL
Piyasada bulunan amiral gemilerin neredeyse hepsi suya ve toza karşı dayanıklılığa sahip ancak LG beklentileri bu konuda boşa çıkardı. IPS67 sertifikasına sahip olmayan G3 bu yönüyle rakiplerinin gerisinde kalmış durumda.

LG G3'ÜN FİYATI
LG G2 modelinde agresif bir fiyat politikası uygulayarak rakiplerinin altında bir fiyatla ürününü piyasa sunmuştu ve yılın fiyat Performans ürünü olarak ön plana çıkmıştı. LG G3'de iki farklı sürüm çıkartarak bu tutumunu sürmeyi düşünüyor. G3, 2GB Ram ve 16 GB dahili depolama  ve 3GB Ram ve 32 GB dahili depolama  alanına sahip iki sürümünü piyasaya sürecek. 2GB Ram'lık versiyonun düşük fiyatla piyasaya sunulması bekleniyor. Üst seviye kullanıcılara hitap edecek olan 3GB'lık versiyonun ise 2000 TL üstü bir rakamlar raflardaki yerini alması bekleniyor.

LG G3'ÜN YURT DIŞI FİYATLARI BELLİ OLDU!
LG G3'ün ilk rakamları İngiltere ve Hollanda'dan geldi. İngiliz Clove mağazası, LG G3'ün 2GB-16GB seçeneği için KDV dahil 499 sterlinlik (1.750 lira) bir fiyat belirledi. Telefon Hollanda'da ise 549€'dan (1.537 lira) ön siparişe açıldı. 

İşte HTC One M8, Galaxy S5, İphone 5S ve Sony Xperia z2 karşılaştırması. 

Galaxy S5 mi LG G3 mü? İşte iki cihaz arasındaki farklar

Xperia z2 mi LG G3 mü? İşte iki cihaz arasındaki farklar

iPhone 5S mi LG G3 mü? İşte iki cihaz arasındaki farklar

HTC One M8 mi LG G3 mü? İşte iki cihaz arasındaki farklar

 

Fuat.oner@haber7.com

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • LG G3 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel inceleme olmuş. Şuanda alınacak tek ürün
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?