Samsung S9 heyecanlandırdı! En hızlı telefon olacak...

Samsung üreticisinin gelecek yıl tanıtımını gerçekleştireceği Galaxy S9 serisi, 1.2 Gbps hızla akıllı telefon pazarına iddialı bir giriş yapacak.

Samsung S9 heyecanlandırdı! En hızlı telefon olacak...
Samsung S9 heyecanlandırdı! En hızlı telefon olacak...
GİRİŞ 02.08.2017 14:53 GÜNCELLEME 02.08.2017 14:53

Çıkardığı her serisinde akıllı telefon teknolojisini en üst seviyelere taşıyarak modellerine yepyeni ve farklı özellikler katan Samsung, gelecek yıl piyasaya süreceği Galaxy S9 modeliyle yine çok konuşulacak.  Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9, 1.2 gigabit (Gbps) hızı sayesinde akıllı telefon pazarına güçlü bir şekilde girecek. Bu demek oluyor ki gelecek yıl Samsung, Galaxy S9 serisiyle fark yaratarak akıllı telefon teknolojisinde bir ilke imza atacak.

Samsung Galaxy S6 serisinin Exynos işlemcisinde 6 taşıyıcılı LTE modem yer alacak. Yeni geliştirilen bu modemle birlikte toplamda 1.2 gigabit (Gbps) maksimum indirme hızı sağlanabilecek.

Yeni Samsung Galaxy S9'da 6CA destekli bir modem olması bir önceki serisi Galaxy 8’de bulunan modemin üzerine performans olarak yüzde yirmilik bir artış sağlayacak.

Galaxy S8’e göre yüzde yirmilik bir artış elde edilmesi sayesinde 10 saniye içinde HD kalitede tüm bir film akıllı telefona indirilebilecek.

Bununla birlikte, görüntülü arama ve canlı yayınlar sırasında verinin arabelleğe alınma süresi de tamamen ortadan kalkmış olacak. Yani bu sıralarda ek bir "buffering" süresi görmeyeceğiz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti