GameX oyun fuarı ne zaman kaç gün sürecek? GameX oyun fuarı bileti ne kadar?

Dijital oyun sektöründe yer alan birçok firmanın yer alacağı GameX fuarı bu yıl da birçok oyun severi çatısı altında buluşturacak. ‘’GameX oyun fuarı ne zaman ve kaç gün sürecek? GameX oyun fuarı bileti ne kadar olacak?’’ sorularının yanıtını arayan dijital oyun tutkunlarını yakından ilgilendirecek tüm detaylar haberimizde…

GameX oyun fuarı ne zaman kaç gün sürecek? GameX oyun fuarı bileti ne kadar?
GameX oyun fuarı ne zaman kaç gün sürecek? GameX oyun fuarı bileti ne kadar?
GİRİŞ 15.09.2017 09:38 GÜNCELLEME 15.09.2017 09:38

100 milyar doların üzerinde büyüklüğe sahip dünyanın önemli sektörlerinden dijital oyun sektörü fuarı GameX 2017, 14 Eylül'de kapılarını açtı. Dijital oyun dünyasının en yeni dijital oyunları ve yüzbinleri peşinden sürükleyen fenomen oyuncular, 14-17 Eylül tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek GameX 2017’de sahne alıyor.

Fuarın açılış gününde, en yeni dijital oyunlar GameX’de tanıtıldı. Şovlara, dijital gösterilere, robot savaşları, cosplay yarışmaları gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapan GameX Oyun Fuarı yüzün üzerinde yerli ve yabancı dijital oyun firma ve markasının katılımı ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Fuarın açılış törenine Rönesans A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Göksel, Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü, OYUNDER Başkanı Tansu Kendirli, Brezilya’lı BoaCompra CEO’su Alain Delcourt ve sponsor firmaların temsilcileri katıldı.

‘’İLK DEFA BU KADAR KALABALIK BİR FUARLA KARŞILAŞIYORUM!’’

37 yıldır fuar organizasyonu yaptığını fakat ilk defa bu kadar yoğun bir kalabalıkla karşılaştığını belirten Rönesans A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Göksel, "Fuarın ilk günü sabah saat 4.00’de kapıya gelip kuyrukta bekleyenler vardı. 37 yıldır fuar düzenliyorum ilk defa bu kadar kalabalık bir fuar ile karşılaşıyorum.

Oyun firmaları, markaları, cosplay yarışmaları, drone yarışmaları Türkiye’de ilk defa tanıtım yapan Çin, Kore, Portekiz gibi ülkelerden firmalar var. Yerli Türk firmaları bulunuyor. Çeşitli espor turnuvaları düzenleniyor. Biz şunu vaad ediyoruz Gamex’e gelen genç gerçek anlamda çök eğlenecek her türlü oyunu deneyebilecek yepyeni bir ağa sahip olacaktır. Pazar akşamına kadar açık olacaktır” dedi.

GameX OYUN FUARINDA TEKNOLOJİYE DAİR HER ŞEY!

PC ve Konsol Oyunları, eşsiz simülatör ve VR (Sanal Gerçeklik) deneyimleri, profesyonel e-spor takımları ve oyuncuları, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile hediye ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nın etkinlikleri arasında yer alacak. YTÜ Robotik Otomasyon Kulübü’nün de katkılarıyla Türkiye’de bir oyun fuarında ilk kez Robot Savaşları da canlı olarak izlenebilecek.

GameX OYUN FUARI BİLET FİYATI NE KADAR?

Ziyaretçilerden GameX fuarına günlük giriş ücreti olarak 10 TL, 4 günlük kombine girşi ücreti olarak ise 30 TL tahsil edilecek.

GameX OYUN FUARI KAÇ GÜN SÜRECEK?

GameX organizasyonu 14-117 Eylül arasında TÜYAP Fuar Kongre Merkezi'nde ziyarete açık olacak.

GameX OYUN FUARI HANGİ SAATLERDE AÇIK OLACAK?

Fuar her gün 10.00 ile 20.00 arasında kapılarını açık tutacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası