HTC U12 nasıl olacak? Özellikleri neler? Çerçevesiz ekran...

Bir zamanların en çok beğenilen akıllı telefonlarını üreten Tayvanlı şirket, kötü gidişatı durdurmak için tasarım anlayışını tamamen değiştirerek HTC U12’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte HTC U12!

HTC U12 nasıl olacak? Özellikleri neler? Çerçevesiz ekran...
HTC U12 nasıl olacak? Özellikleri neler? Çerçevesiz ekran...
GİRİŞ 15.01.2018 17:03 GÜNCELLEME 15.01.2018 17:03

Tayvanlı üretici geçtiğimiz sene ürettiği HTC U11 modeli ile beğenileri toplamıştı. Akıllı telefon piyasasındaki ağır rekabet koşullarıyla baş edebilmek için HTC U12 modelinde bazı değişiklilere gidildi. Son dönemlerin trendi haline gelen çerçevesiz ekran modeli ile karşımıza çıkmayı planlıyor. Kamera özellikleri ve depolama hafızası  çok beğenileceğe benziyor.

HTC U12 ÖZELLİKLERİ!

Giz China sitesinde yer alan bilgilere göre HTC, diğer rakipleriyle rekabet etmek adına amiral gemi modelde bu yılın mobil dünyasındaki trend olan 18:9 ekran formatını kullanacak. HTC U11+ modelinde sözünü ettiğimiz ekran formatını gördük, ancak kullanılan ekran çerçeveleriyle telefonun yine de iPhone X, Galaxy S8 ve LG V30 gibi rakipler karşısında geç kaldığını düşünüyoruz.

HTC U12’de ekran çerçevelerinin daha da inceltilmesi beklenen bir gelişme. Ayrıca 2K çözünürlüklü panel kullanımı sürecek. Sekiz çekirdekli Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonda RAM 6GB VE 128 GB depolama alanına sahip olarak karşımıza çıkacak. Bir diğer önemli gelişme kamera tarafında yaşanacak. Çift arka kamera kullanımının öncü isimlerinden HTC, U12 modelinde çift arka kameraya geçiş yapacak. 3.5mm kulaklık girişinden yoksun olacak telefonun, yeni ekran formatına rağmen HTC U11 tasarımını büyük oranda koruyacağı muhtemel.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak